![]() |
Fatal1ty AN8
Pozdrav!!
Heh, frend i ja raspravljamo o MBO ABIT, s. 939, Fatal1ty AN8 SLI...on tvrdi da na ovu matičnu ide i socket A cpu...jel to moguće ili ne?? |
Re: Fatal1ty AN8
Citiraj:
|
hmn let me think NO!! :D :D :D
|
Pa normalno da je moguče!Ide još i s478,s775 i s754:rolleyes:
|
nema problema...:D
ja sam na epox 8rda3 stavio svog prescott 3.0E i ide bez beda, a na svoju ploču asus p4c800 sam piknuo athlona 1800+ tbred-a i leti...!!! ide na 3GHz samo tako s vodenim...:clap::clap: |
..............a onda je svizac zamotal cokoladu............................
................................................... kaj vise rec............................ :burn: :burn: |
:cool: slušaj - to što tvoj prijatelj bunca nije točno:D svaka matična ti je posebna za određene procesore npr. imaš matične za socket a i na njemu možeš stavit Durona,athlona,AthlonaXP i Semprona jer su ovi navedeni procesori isti po pinovima na kojim se spajaju na matičnu pa ih se na takvom socketu može koristiti....nezam dali sam ti ovo baš dobro obajsnio ali valjda jesam [to se događa kad pišeš 15 postova odjedanput na 3 različita foruma....]
|
:-)
Uspio sam zalemiti pentiuma 133MMX, flashati najnoviji bios, OC-ati ga na 4999Mhz i hladio sam ga sa vodenim...
:rambo: :burn: :rambo: :burn: :rambo: :burn: :rambo: :burn: |
dajte ljudi pa ne sprdajte čovjeka,dajte mu vremena,još je noob.:D :beer:
|
Reci frendu ovako.
Neka on kupi Fatal1ty AN8 SLI i ako uspije staviti taj tvoj 1700+ na tu plocu i sve bude radilo ti ces njemu dati cijeli komp. Ako ne bude moglo radit, tj. procesor nece stati na tu plocu (a 100% nece) onda ce on tebi dati tu plocu. :) |
Hvala na objasnjenju SnipWolf i MadBoY...a vi svi ostali "experti" sto se sprdate niste od nikakve koristi...smartasses!!
|
nema problema! Ako ti treba još neka pomoć samo me na PM kontaktiraj;) :D
|
Prijatelj ti je vjerojatno zamjenio AN7 i AN8. AN7 je socketA.:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |