![]() |
nokia 6600 display
dali netko znak gdje, kako i za koliko para se moze zamjeniti ili kupiti tft ekran za nokia 6600???
HITNO JE!!!! please, heeeeelp :D |
Re: nokia 6600 display
Citiraj:
Ako ne to onda opet oglasnik i nađeš nekog tko prodaje razorenu 6600,ali da je ekran čitav. Odeš u servis i pitaj za koliko bi ga zamjenili :beer: |
ma provjerio sam u mobisu za novi ekran, TFT display za 6600 je 615kn s zamjenom :D a na oglasniku svi prodaju polovne ispravne mobitele. pa mi jedino preostaje kupnja ali dat 615kn za prvi pad moba je dosta novaca :) da mi je nac display na oglasniku to bi bilo zakon ali nemaaaaaa :mad:
najveca je fora sto nema mrtvih pixela, dislay radi ok ali je dijagonalna linije preko ekrana :D i ne izgleda dobro :D |
Citiraj:
Na mojoj 6600 je 1 :rambo: |
ajd posalji na mail ako ti se da bas da vidim dali ima a ima ih 100% :D
ja imam oko 5gb softwarea za nju, u izradi je neka stranica za taj software samo sad bas nemam vremena pa kad napravim ostavim link pa pogledaj ako te zanima :D |
Citiraj:
|
nije mi bas najjasnije, kako moze mobitel znati radi li odredjeni piksel ili ne? :D
|
Citiraj:
|
ako se slika mijenja a pixel ostaje iste boje onda neradi a to vidis promjenama boja na ekranu a nemoze mob znat znas ti kad ih vidis :D
|
Citiraj:
|
ajd mi recite koliko mogu dobit za 6600 sa minimalnim ostecenjem ekrana??? razmisaljam ovog prodat pa onda koliko dobijem za ovu pa uzet 6681, naravno polovnu :p
|
A ne znam- možda 600 kn jer tko ti kupuje neće sa crtom na ekranu, a ovi koji kupuju pokvarene žele ih đabe :fuming:
|
ma nista od toga, kupim ja prije novi display!!!! :D pa makar dao i 615kn za njega
|
Citiraj:
prodaj ga nekome za 600 ako možeš i za cijenu novog displaya + 100kn uzmeš si lijepo 7610 ;) |
Citiraj:
Za prvu gore spomenutu firmu , bez trunke ironije ili klevetanja mislim da ce na "privrednoj" strani ulaza u pakao....zlatnim slovima (krvavim) njihovo ime stajati kao pocasno. Uzas, nedaj boze njima nesto ostaviti na servisu . |
7610 neznam bas vise mi se svidja ovaj ali jos dok se pare ne skupe za to malo razmislit do onda cu morat zivjet s crtom na ekranu moba :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo je definitivno bolje. isti display za isti mob a razlika u cijeni od 135kn izmedju ove firme i mobisa :D pitao sam i za polovne ali nista od toga, mozda da sam trazio bas tog tip ali nema veze :D thx
|
ako me netko moze reci dali 6600 i 3650 imaju iste displaye, nemam vremena traziti po nete specifikacije mobova da vidim a bio bih zahvalan nekom tko zna ovo :)
|
Odgovor je jasan. Nemaju.
3650 ima 4096 boja, dok 6600 ima 65536 :D Ali veličine su iste ;) |
Ma koji mobis. Odi u neki nezavisni servis.
I dobiješ 100% za 200kn manje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |