![]() |
Informaticki kviz
http://www.superbosna.com/kvizovi/
pod informatika.. i rezultati na forum da se malo smijemo!! :clap: |
Re: Informaticki kviz
Citiraj:
"Ako se nula obilježava sa "nema struje" onda se 1 ili "ima struje" obilježava sa +7.5V +5V +12V +1.5V" "Chipovi koji su u mogučnosti da izvrše najveći broj instrukcija u jedinici vremena, mjereno čak u milionima po sekundi nazivaju se... chipseti grafički acceleratori procesori memorije" Po njima, tocno je "graficki akceleratori". "Najpouzdaniji i nahladniji procesori na svijetu, sposobni da prepoznaju većinu opasnih virusa unutar svoje patentirane "no execute" arhitekture pripadaju kompaniji... amd intel via microsoft" Po njima, tocno je "VIA". |
debilan je kviz jer ima dosta propusta.....
|
debilan je do bola, zato sam i htjela da vidite!!
|
glupo... :gringo:
|
Citiraj:
Ne znam jel da se smijem ili da placem :D |
Chipovi koji su u mogučnosti da izvrše najveći broj instrukcija u jedinici vremena, mjereno čak u milionima po sekundi nazivaju se...
chipseti grafički acceleratori procesori memorije" Po njima, tocno je "graficki akceleratori kada sam na ovo odgovorio i vidio da je "tocan" odgovor ovaj njih pomislio sam tko je ovdje lud ? ?? |
tak sam i ja jer mi je legica poslala taj link i kaze da je ona dobila "jedinicu", reko sad cu ti ja pokazati kad ono paf. i malo sam ostala luda al sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina!!
pozdraf! :burn: |
"Ako se nula obilježava sa "nema struje" onda se 1 ili "ima struje" obilježava sa
+7.5V +5V +12V +1.5V" Struja se označava A, a napon V. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |