![]() |
osCommerce - načini plaćanja
Pozdrav, radim na jednom web shopu i jedan od načina plaćanja bi trebao biti plaćanje općom uplatnicom. Da li ima neki modul za to? Tražio sam na njihovoj stranici, ali neuspješno.
|
Uh, tesko da postoji tako nesto. Kad vec spominjes osCommerce, dobro razmisli da li stvarno zelis koristiti onu "izvornu" verziju ili klonove popud ZenCarta, jer su i jedni i drugi suplji kao svicarski sir po pitanju sigurnosnih propusta.
|
Ma dovoljno bi mi bilo da se kupcu pošalju podaci za plaćanje na mail. Ne treba mi da se odmah ispuni uplatnica.
Vidim da ADM nudi takav način plaćanja, ali oni su valjda platili nekom da napravi neki modul za to koji nije u 'javnosti'. |
Pa zasto ne pokusas napraviti neki generator koji bi vec imao tvoje podatke, a kupac bi trebao upisati samo svoje podatke, kao rezultat toga dobijes onu uplatnicu kakvu imas u posti sa svim potrebnim podatcima.
|
Razmišljao sam o tome i tako ću izgleda morati napraviti. Samo će mi trebat vremena da proučim kako napraviti modul za osC. Našao sam neki slični modul gdje upisujem podatke računa na koji se vrši uplata, ali ti su podaci fiksni i to se nakon kupnje šalje kupcu na mail kao podaci za uplatu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |