![]() |
Bravo Mirko...
Samo da pohvalimo Mirka posto vidim da nije jos nitko otvorio temu.
Znaci 28.kolovoza me ne izvuce ni tenk iz kuce... Svaka cast za brzinsku pobjedu! |
Je....:beer:
|
Čestitke,čestitke :beer:
Još je samo 1 korak do naslova.... Bit će mesa :clap: |
Kaj je ovaj gledao isto kao i mi ili???:confused:
"Na drugom od tri turnira iz serije za Prideov Grand Prix poluteške kategorije, iznimno je zanimljiva bila borba između Ukrajinca Igora Vovčančina i Nizozemca Alistaira Overeema, koja je završila u rekordnom roku pobjedom Vovčančina." http://www.index.hr/clanak.aspx?id=271757 |
Citiraj:
|
Evo- upravo su se ispravili- ROFLMAO
Na drugom od tri turnira iz serije za Prideov Grand Prix poluteške kategorije, iznimno je zanimljiva bila borba između Ukrajinca Igora Vovčančina i Nizozemca Alistaira Overeema, koja je završila u rekordnom roku pobjedom Overeema. :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Ma dobar je i Vovčanćin i nizozemac,bio dobar do malo prije i Magomedov --
Ali LEGENDA je jedan MIRKOOOOO |
Citiraj:
|
imamo najjaceg saborskog zastupnika na svijetu :D pa svako onaj ko ne postuje zakon, kada prodje Mirkov tretman bice dobar ko bubica :D
|
"Pazi Mirko, metak!"
"Hvala ti Slavko, spasio si mi zivot!" :p nidje veze sa temom niti znam jeko Mirko. Nema veze, samo vi nastavite :D |
Trebamo mu stvarno svi čestitat ali tek za 2 mjeseca bumo videli njegovu pravu snagu
|
Snaga se vidi odavno. Rus već duže vrijeme izbjegeva Mirka.
|
Re: Bravo Mirko...
Citiraj:
A pečeni janjac sa ražnja na izvoru Riječine uz brdo Ožujske? |
A mislio sam ali ne volim janjetinu,tako da otpada da si rekao kokos ili sl. onda nema beda...a drugi puta promisli :D
Ovako ostajes bez papalice i ozujske... |
aj dajte neki link sa filmićom borbe, ali da filmić nije preveliki, jer ipak mooodemmm....
nešto od 1-2-3- mb-a |
i ja bi link za filmek nije vazno koliki je :D
|
Citiraj:
edit: hr.rec.sport.borilacke-vjestine.binaries ;) |
Re: Bravo Mirko...
Citiraj:
Nema veze, nać ćemo nekakvu televiziju... Ko kad smo na izletu u osnovnoj našli kafić sa televizijom i navijali za Senegal protiv Francuske :clap: |
Citiraj:
|
Večeras, 22:45, NovaTV, Drugo Lice, emisija sa Mirkom Filipovićem
gledajte... |
Kakva je bila emisija? Oće bit reprize?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |