![]() |
Zone Alarm problemi
ok ljudi pređimo na svtar;kad god hoću instalirati Zone Alarm [ona verzija iz travnja] negdje nakon što upišem mail i stisnem next kad počne instalacija komp mi se sam restarta,pokušao sam više puta ali bez uspijeha:confused: kako da ovo riješim???zašto mi se to događa??:confused:
|
vidio sam taj problem nekoliko puta i ljudi su ga rijesili tek promjenom maticne
ni upgradeovi biosa nisu pomogli |
omg ako to što mi ti govoriš istina onda sam doomed:eek: :p ali ajde bar 29-og dobivam DFI-jevku pa će onda valjda radit....onako kad instalirava samo stane izbaci na kratko blu screen [na sec max] i reset...:(
|
Dotle probaj sa drugim firewallom.
Npr Sygate Personal Firewall Pro |
Citiraj:
|
:) problem izliječen instalirao sam NOD32 i Sygatea:D hvala,topic closed.
|
:o evo opet otvaran topic hehe :D riječ je o tome što svaki put kad restartam Windowse mi iz taskabara izleti onaj balončić i kaže da FW nije aktiviran [uključen]:eek: u Sygateu sam pronašao opciju da testiram zaštitu,i nakon što sam to obavio [svi testovi su prošli bez beda,a onaj trojan check nisam obavio,jer je pisalo da traje 30min,a nisam imao vremena...]:confused: izgleda da Windowsi neprepoznaju FW:confused:
|
Da ti to ne govori za Windows Firewall?
|
:confused: hmm...možda,ali zar on nebi trebao automatski prestati s malteretiranjem korisnika:D balončićima iz taskbara ako skuži da je instaliran neki drugi FW?stavio sam sad da se FW ne nadzire pa me ne gnjavi više:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |