![]() |
R.I.P Steve Jobs :(
|
Upravo vidio. Mislio sam da je neka neslana šala.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...bs/575651.aspx Nemogu vjerovati, 56 godina ima. Inače, nemam ništa Appleovo, niti sam ikada imao, al svaka njemu čast. |
Covjek je vec dugo bolestan, nakon ovog odstupanja bilo je samo pitanje vremena. Voljeli ili ne Apple proizvode, Jobs je stvarno bio genije u svom poslu, pravi vizionar i bas me interesira koliko uspjesno ce Apple nastavit bez njega.
|
RESPECT & R.I.P.
|
R.I.P
|
R.I.P.
|
definitivno nece biti isto bez njega sto se apple-a tice
r.i.p |
R.I.P
Iako nisam neki apple fanboj, dapače nemogu ih smisliti, ovo je definitivno gubitak za cijelu IT industriju i mislim da će se sada sve poprilično okrenuti na jednu stranu a to nikada nije dobro, bez konkurencije najviše nahebu krajnji korsnici. Šteta. |
RIP
isto nisam neki fan apple-a, ali to je veliki gubitak za apple i IT industriju, veliki genijalac |
Nisam fan Apple proizvoda ili neki sljedbenik, čak nisam ni pretjrano upućen u njegove izume i ideje (jedino iz filma Pirati silicijske doline), ali poštujem ga kao genijalca i čovjeka koji je preokrenuo svijet tehnologije, a žalim ga kao svakog čovjeka kojeg uzme bolest puno prije vremena.
Laka mu crna zemlja bila. |
cek ovo je ozbiljno? :(
koliko god ga netko mrzil ili volel, ovo je stvarno veliki gubitak za IT industriju. RIP |
Citiraj:
RIP. |
E jbmu.
Rip Stevo :(! |
Kao i mnogi kolege, ne volim Apple, ali čovjeku respekt do neba, stvarno je bio vizionar. RIP
|
Svako svjetlo koje svijetli jače od drugih prije se ugasi, a Jobsovo je svjetlilo jako,… :(
|
Otišao nam vizionar svjetskog tehnološkog poretka.
RIP |
ne volim apple , ali bio je veličina u IT segmentu. Počivao u miru.
|
iSad RIP Steve Jobs ...
bez obzira na sve covjek je promjenio svijet... |
RIP
|
Kapa dolje svemu što je napravio!
RIP ! |
Citiraj:
Potpis. Svijet je izgubio velikog čovjeka. Počivao u miru. |
R.I.P.
Da nije bilo njega, ne bi Microsoft bio ovdje gdje je sada, zato što Bill ne bi imao od koga krasti najbitnije ideje. :) Edit: Sad tek vidim da sam zaboravio stavit smajlić, my bad. Nisam htio flejmat niti išta slično, samo naglasiti važnost Steve. |
Počivao u miru.
|
Citiraj:
|
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...-zavrsila.html
http://www.nacional.hr/clanak/117512...jobs-1955-2011 povraćat ću majkemi, kakvi idioti od novinara da ti želudac u usta dođe enivej, RIP steve baš mi je žao :( |
Citiraj:
Počivao u miru... |
Mislim da su ideje i vizije plod ljudi koje oni kupuju, i Delišesa i deBillka. Ali o pokojniku uvijek sve najbolje.
|
Dizel, potpis.
Počivao S. Jobs u miru. |
Šteta
Mogao je jos puno toga napraviti R.I.P. |
Ova gorka vijest me je docekala ujutro kad sam se probudio i stvarno sam ostao paf. Apple nece biti isti bez njega, stvarno mi je zao i falit ce mi njegova karizma na stageu.
RIP legendo! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:17. |