![]() |
AGP voltaza
Gospodo evo da provedemo jednu malu anketu, zanima me na koliko drzite AGP voltazu i malo pojasnite zbog cega ako nije default?
|
Držim ju na 1,6V jer je netko tko se puno više kuži u to od mene, mislim Jelc, rekao da je tak bolje.
|
ja na 1.65, da može još ja bi stavio al neide....:)
|
Zbog veceg overclocka, naravno ;)
|
1.5 nije mi potrebno više, makar ide do 1.9:smoke:
|
Na defaultu, al sa 9800 i nF2 zna bit rušenja ako se ne povisi barem malo...
Pošto je to signalna voltaža mislim da je bezopasno povečati malo... ;) |
Re: AGP voltaza
Citiraj:
|
Re: Re: AGP voltaza
Citiraj:
|
Re: Re: Re: AGP voltaza
Citiraj:
|
Re: Re: AGP voltaza
Citiraj:
Zanima me samo na kojoj vecina drzi i jel to ima kakvog utjecaja na OC i ostalo, ja takodjer drzim na 1.6V. |
default. Nisam isprobavao više jer kartica ide i ovak solidno.
Molim Jelca ako bi pojasnio zašto je bolje na 1.6. :confused: To je samo za Ati ili i Nvidiu? |
Re: Re: Re: AGP voltaza
Citiraj:
|
Bubba je u elementu. Sigurno je ljut kaj nije išo na Bijelo dugme.
|
Ja držim na 1.6V. Neš se bilo pričalo da poboljša stabilnost pri jačem oc-u...
Škodit ionako neće... |
Citiraj:
slazem se sa kolegom mrkonjom :) bubba nemoras uvjek biti najpametniji... iako svi znamo da jesi pametan ako te to zanima. ;) drzim ju na defoltu jer neam potrebe za povecanjem a nekako mi se neda skuriti grafu.... |
Drzim na 1.55V jel malo undervolta pa ak je na 1.5 senzor kaze da je zastvarno 1.47
|
je....moze malo objasnjenje sto ce se dogoditi ako svoju 9550 npr stavim na 1.6? ako je tko voljan....
|
a šta bi se dogodilo.... ništa.... povećaš malo stabilnost pri ocu, kartica se malo više grije i malo više troši i.... :)
|
Re: Re: Re: Re: AGP voltaza
Citiraj:
|
ja drzim na 1,5v...
dobro ja nisam svoju graficku oc-ao... |
kaj je bubba opet malo pretjerao...??:D
neka, neka, svi znamo kakav je...:D:beer: a što se tiče agp-a, kod mene je na 1.6V...zašto? pa stabilnost pri većem oc-u...(tak su mi rekli:D) |
kod mene je na 1.5V...nisam probao vise dok netko iz svog iskustva ne kaze da je 1.6V bezopasno za grafu i da je time dobio neki veci pomak u OC-u (ono tipa 5mhz na FSB-u me ne zanima)...:D
|
na defaultu(ne mogu je mjenjat)
|
default 1.5V
|
Na defaultu.....dok me netko ne uvjeri da ću moć ići preko 566/755 MHz do kud mi je sadašnji max. , ide i iznad ali daje slabije rezultate.... :beer:
|
tema je stara priko misec dana. :rolleyes:
|
Dobro je staviti za jedan korak veču voltažu, pogotovo ako se oca. I pri tome ne mislim na grafu nego proc, mema, tj. kompletan sistem.
|
9600 Xt na defaultu
Napon 1,5 isto default Nemam potrebe za bržom grafičkom pa tako ni za većim naponom, ovo zadovoljava moje potrebe:) |
Mr.President...
..daj mi molim te reci kakav ti je to Zalman mod na grafickoj u sigu?
|
najvjerojatnije je stavija zalmana vf700.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:49. |