![]() |
FTP Shortcut ?
Neznam dali pišem u pravi podforum, pa ako sam zeznuo mičite...
Znači trebam napraviti shortcut mape sa servera na lokalni komp.. S time da se korinici najprije spajaju VPN-om i onda pokrenu RDP.. Sve je to super i svima radi shortcut kojeg napravim tako da jednostavno na lokalnom računalu idem na new shortcut, upišem putanju i radi. OSIM na jednom računalu gdje javlja grešku "file cannont be found".. Sad, ja sam usporedio, svi imaju sve iste postavke, pokušao sam isključiti AV i FW, provjerio restrikcije lokalno i na serveru.. ugl. postake su iste kao i ostalim korisnicima kojima taj shortcut radi pa sam zaključio da je problem u Windowsima... Ako je netko imao sličan slučaj ili neku ideju šta bi još mogao napravit nek se javi.. možda neki servis pokrenut ili nešto ... neznam ni ja više.. Thx.. |
Ako je XP (re)instaliraj Internet Explorer 8. Imao sam IE8, napravio sam radi nekih gresaka repair windowsa. Vratio mi se repair-om IE6 i nisam mogao napraviti web shortcute. Ponovno sam instalirao IE8 i proradilo je.
|
Probat ću, mada nije web shortcut nego shortcut na server pa neznam koliko će pomoć... Hvala svejedno..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |