![]() |
Macbook u Hong Kongu
Prijatelj mi radi na brodu i ide u 11mj u HK, gledao sam malo cijene tamo i procitao na jednom forumu da je decko kupio Mac Air za oko 1000$, garancija je Worldiwide, jedino sto se mora uzeti je Internacional adapter.
Moze mozda ako je slucajno netko imao kakvo iskustvo, a moze i pomoc u trazenju nekog ducana gdje se prodaju Mac-ovi, ja sam nasao jedan na engleskom ali nema cijena. |
pazi samo da kaze da oce englesku tipkovnicu i europski punjac. to moze rec u ducanu i morali bi imat za prodat. a sad za ducan ti nebi znao rec.
|
Da obavezno :)
Samo bi mi bilo puno lakse kada bi nasao neki ducan i sa njima se dogovorio ovako, pa da on pokupi laptop. Ima na official store-u cijena ali citam da nisu te cijene u ducanima, da je to samo ako se narucuje za Hong Kong. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najmanji mi je problem otici do Slovenije ili Mađ. ako bilo sto rikne. Citam takoder da kod njih u ducanima znaju dati dosta dodatne opreme besplatno/jeftinije. Tako su neki dobivali bezicne miseve besplatno, europske adaptere besplatno. Neki u pola cijene Apple care itd. Samo mi je malo zbog tih shopova, jer bi volio dogovoriti sa njima direktno sto i kako i kada da mi to osiguraju jer frend ce tamo biti dva dana, a ako ne bude na lageru onda sam gotov. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |