![]() |
Koji tihi 80mm vent
Ajde da čujem prijedloge. Trebam dva. Glacilatech možda?
:beer: |
Imao sam ta dva, mislim da će te na 7V zadovoljiti. Tihi jesu, nečujni - nisu, uzmi one koji nisu prozirni...
Nisu ti loši ni arctic cooling Arctic Fan 3 ali njihova konstrukcija je nestandardna (isti vent kao na Freezerima (64 i 7) pa ga možeš namjestiti samo da izbacuje zrak... |
Arctic fan 3 tc 24kn
Arctic fan pro tc 21kn Ta dva venta su zakon. Spojeni su mi na potenciometar al ih drzim na max jer su stvarno tihi a stvaraju lijepi propuh. Ovaj prvi ti moze samo izbacivati zrak van (a moze ga i upuhivati ak volis imati ventove izvan kucista:D :D :D :D ) Jedini prblem je kaj nece raditi na 7V ili manje, mislim da to nije stvarno potrebno u ovom slucaju, al ce raditi na 7.50V provjereno:D Imas ih u linksu pa si pogledaj na njihovim stranicama kaj te zanima:rolleyes: |
Ovako, glacialtech nisam imo.
Kaj se tiče ACa imam oba. običan - smeće zujavo. Ovaj noviji prođe ali šteta kaj nema verzija koja može i upuhivat :smoke: |
baci oko i na one prozirne coolermastere sta u linksa dodju 30-ak kn
na 7V su prilicno necujni a na toj voltazi ledice ne rade pa ne smetaju |
Citiraj:
|
Imam ti ja jednog enera 80 s regulacijom.. Dam ti da probas, ako budes zadovoljan dogovorimo se za pare.. jako malo je radio..
|
Noiseblocker!
|
Di ima Noiseblockera uzeti?
|
Maxmodus
|
:rolleyes: hmmm...dali netko zna gdje je taj Maxmodus u Rijeci? Ako ga nema,gdje se može kupiti noiseblocker ventovi??
|
Maxmodus ima dostavu po HR. A dučan imaju samo u Zg.
|
smola....:rolleyes: a je ima negdje drugdje u Rijeci kupit noiseblocker ventove??
|
Citiraj:
|
Ali Fleks pa ti si noise freek, tebi bi to trebala bit sitnica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tooma ti dobro veli probaj coolermater |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Bude: Ajd pliz pogledaj na kolko se vrti na 7v :beer: |
ener 80? Hm imam jednog doma. Na min nema protoka a ima jedno karakteristično zujanje.
|
fleks coolermasterovi su dobir za te pare kad ih spustis na 6-7 V budu jako jako dobri dosta pusu a nisu prebucni
|
Citiraj:
Ima ko za prodat panaflo? :) |
tako je, probaj cm-e...ja ih imam 3...svi su tihi...na 12v skoro necujni, na 7 i 5 aposlutno necujni...
fleks, odma u links po ventove ... :gringo: |
šta fali glacialtech-u?
ja ga imam na procu i drži 40c pod full opterečenjem, onda mora dobro pirit:D |
CM? NE! ja ne patim tolko na tišinu al ventovi ( oni po 25kn) su drek!
Na 12 zuje kad ih staviš na 7V nema protoka! zato sam si u Austriji nabavio dva BeQuiet 80mm @20db. Imaju fini protok a ne čuju se. 10€ komad. ak nekog zanima lako mu nabavim kad ću ponovo ić. |
Citiraj:
|
Citiraj:
mi preporucavamo one s prozirne s ledicama koji kostaju cca. 35kn |
nisma te probao već one crne kaj dolaze s adapterom 3 pin na molex.
Ponavljam se BeQuiet! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |