![]() |
MDK 2 HD
Ljudi, bezveze švrljam po Gamespotu, i vidim da je izašao/izlazi MDK 2 u nekoj HD inačici (nadam se neki grafički remake).. Isos, meni je to bila jedna od najboljih igara u ono vrijeme...
Citiraj:
Isos, kako se tome veselim :) |
Ostala mi u pamcenju ko jedna od boljih i zabavnijih igara tog vrimena... Dobro bi bilo opet zaigrati u HD-u :D
|
Evo ja sam sad prvi puta čuo za HD verziju. Nekada sam volio igrati taj MDK 1 i 2, strašne igre. Jedinica mi je bila bomba, počevši od grafike do filmske glazbe kakvu je teško naći i u današnjim igrama, baš da stvori onu napetu atmosferu.
Ako je izašla, kupujem. No nigdje ni a ni b o tome. |
Nije još izašlo, ali samo što nije. Ovi će s tim dilat (imaju i oriđiđi MDK2):
http://www.beamdog.com/ http://www.beamdog.com/forum/forums/...pics/mdk2-hd-1 |
Ovo mi je uljepšalo dan, jedinicu nisam igrao no dvojku sam prešao nekoliko puta, igra je bila vrh.
|
Citiraj:
|
Di je? Di je? :D
|
Citiraj:
|
Idem baciti pogled na službene stranice, ako ih ima...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
ima je u svim "ducanima" :)
|
jel netko naletio slučajno na kakav video? volio bi vidjet remake :) a i ostali pretpostavljam
|
Citiraj:
|
Moram priznati da je identična igra kakva je bila, ništa novo osim bolje rezolucije.
|
Citiraj:
Nemožeš ni više očekivati za igru od 350mb :) |
Ma jasno. Svejedno mi je zabavno :D
|
Citiraj:
|
bilo još bolje da naprave HD verziju za prvi dio :chears:
|
Citiraj:
EDIT: Nisam igrao prvi, jer sam čuo da je fail naspram drugog :O |
Citiraj:
|
Uff, lijepa sjećanja su se izazvala igranjem. Prešao laganim tempom u roku dva dana.
|
Prvi dio MDK je miljama daleko od drugog dijela, hoćeš od glazbe, igrivosti, revolucionarne grafiek za ono doba... nekako mi je bio i mračniji od drugog dijela, drugi dio je komedija.
|
Citiraj:
|
Hahaha, pa prvi naravno. Baš onako filmski mračno, glazba i atmosfera... odličan mi je.
|
Citiraj:
|
Prvi dio će te oduševiti. Dobro, sada možda i neće jer je sve napredovalo u odnosu na 1997 :) ali ta igra je tada bila pojam igre.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |