![]() |
(riješeno) Creative Labs XFi Xtreme Gamer - krčanje i jeka u game modu
W7, 32 bit...
Sve bilo super, i danas nestalo struje, ali toliko na kratko da je komp nastavio raditi. I sad da pustim muziku, kad ono pocne neka jeka, i neki zvuk ko da helikopter ide :S I tak to krci, bio sam u Gme modu, prebacim na entertainment mod i ajde radi, vratim na game, ista stvar, jeka krcanje.... resetiram racunalo, sad nijedan ni drugi ne rade, vec samo audio creation mode... izbrisem u kontrolpanelu sve od creativea sto sam naso, skinem zadnje drivere, instaliram, sad ni jedan mod ne radi. Cim pustim neku pjesmu pocne to krcanje i jeka, jedva se u pozadini cuje pjesma. Da li netko zna sto da probam jos napraviti :? Nije valjda zgorila zvucna :( |
Evo me opet, sjetio sam se da imam dual boot, pa sam otiso na Windows XP i tamo radi zvuk najnormalnije, znaci nije crkla kartica, nesto je sa driverima, ali nemam vise ideju kak da to fixam :(
|
pobrisi sve drivere koje imas na kompu i sa driver cleanerom pocisti sve sto je gore.
nakon toga instaliraj ove drivere: http://www.hardwareheaven.com/pax-dr...tion-mods.html trebalo bi biti sve ok nakon toga pozz :beer: |
Hvala stari, evo bas sam nekako rijesio problem, otiso sam u audio opcije i pod recording sve disable stavio, i sad radi :/ Ne znam zasto se to uopce dogodilo :/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |