![]() |
Gigabyte 6800GT Agp
Ima li tko doticnu karticu i gdje se nalazi gpu na doljnjoj strani ili gornjoj gdje je ventilator?
Da li je bucna? Mislim da je za 2400kn dobra kartica. |
Evo baš ju ja gledam zeti ,izgleda da je dobra i jeftina ,gpu je na donjoj strani te se temperatura odvodi pomoću toplinskih cijevi na gornju di je vent
|
Jos jedno pitanje za tu karticu i moju konfiguraciju.
Da li bi moj procesor mogao napuniti podatcima takvu graficku ili ta graficka ima smisla samo sa A64? |
u kojem dućanu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj po reviewima pa ćeš vidjeti da je ponekad (rijetko ,ali je) i on usko grlo |
Ti Kerber imaš 6600GT i mjenjao bi za karticu 6800GT ! Za razliku od par fremova dat više od 300 kuna ne isplati se a ako je cijena (razlika za doplatit) veča to je uzalud bačen novac.
|
kartica je odlicna kao i svaka 6800GT ali ima smjesno lose hladjenje!!normalna temp oko 85C ako se igras...sad cu si ja uzet zalmana jer ovo je neozbiljno.
|
Fijuuu...meni su sa Zalmanom na 5V temperature do 53 stupnja kad se igram, 49 kad sam u 2D modu...sad, jel driveri lažu, ne znam, znam samo da su najnoviji.
|
Ja sam gledam zeti tu ali mi ne stane u komp zbog tog hladnjaka koji je s gornje strane preko 3 cm visok od pcb-a pa smeta zalman na procu
Pa gledam uzeti od frenda AC Silencer nv5 rev.1 ,pa ajde mi recite svoje mišljenje o tom kuleru |
@Danijel1803
Volim se igrati i to kad je sve na full postavkama ( 1024x768), to vec polako prelazi u bolest a novac nije upitan pa ako je ta kartica barem malo bolja( a ja vjerujem da je ) ond cu je uzeti. Osim ako ti nemas losa iskustva s karticom pa bi me odgovorio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |