![]() |
Printer pitanje
Koji bi mi printer preporučili do nekih 600 kn, da ima kvalitetan ispis, i da ima jeftine tinte! ja sam mislio na Canon IP 1500
Jel ima tko taj printer? zanimaju me dojmovi |
Canon Pixma 2000 ili 1500.
Ja imam 3000 i super sam zadovoljan! Kvaliteta ispisa jako dobra, tinta je jeftina ( iakoja punim metodom šprica). |
a koliko košta tinta, i jel se može puniti????
|
Ovako:
Sto se tice Canon Pixma iP1500 crna dojde oko 40Kn no ima je samo za ispis 150 stranica teksta (pocetno punjenje jos i manje)...Ispis je takav kakav se i moze ocekivati za tu klasu printera... Moj jako buci (ovih dana ga moram odnijeti reklamirat) dok od 2 druga (koja sam prilozio uz konfiguracije odredenim ljudima ) 1 se vec (nakon 3 mjeseca) pokvario. Takoder problem sa tim printerom je los nacin uvlacenja papira koji nerijetko biva zguzvan i / ili ispisan ukoso! Nepostoji granicnik ili pretinac koji bi zadrzao isprintani papir vec doticni leti svuda po sobi, pogotovo ako je printer na rubu stola.... Dakle rijec je o doista jeftinom printeru u svakom smislu te rijeci no ako imas srece pa dobijes ispravni printer a uz to ne printas vise od 150-250 stranica mjesecno onda bi i mogao razmisliti o njemu. |
stari moj, ja isprintam 150-250 stranica godišnje :D
|
onda je to prava stvar za tebe! :D
|
Vjerovatno ču uzet IP 2000 jer ima držač za papir, ovako bi mi fakat letjelo po sobi!
|
Ja imam 1500, nije loš, istina je za zgužvani papir, iako se i to da spriječiti...
Crnu sam platio 29 kn, a color mislim da je par kuna skuplja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |