![]() |
Grafićka za obadu videa
Zanima me dali ima di za kupiti kod nas neke od ovih grafićkih
Pinnacle DV500 ili DC1000 I kolika im je cijena? I koje su još dobre grf.za obradu videa Di ima kod nas uopće za uzet neku "pravu" gafu za obadu,koja firma to ima na tapetu |
Re: Grafićka za obadu videa
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta se tiće profi obrade videa nemam pojma
Meni se obrada doma svodi na ubacivanje materijala preko kamere(firewire) u komp,malo obrade u pinnacleu i adobeu(dan,dva) i onda make DVD:) I onda štancanje DVDa Što se tiče skupljih" igrački" sam totalni neznalica:( Ali frend od mog starog za kojeg se raspitujem za ove programe je jači igrač, ima posla pun k..pa ima para za ulagat,pa me zamolio da mu pogledam dali ima di kod nas za uzet neku pinnaclovu grafu ili šta več to spada(polovnu ili novu) ili neku u tom rangu.Od opreme šta koristi sigurno nisu neki jeftinjaci jer je lik profić šta se toga tiče Npr.Neki dan na snimanju mu netko maznuo aparat vrijednosti ne ispod 10000k bio lud prvi dan,a drugi dan smiren ko špricer samo se smješka i govori da to ima dobru stranu,da će sada kupiti bolji model |
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, taj tvoj "jaci igrac" bi ti prvo trebao reci na kakvu obradu cilja, dali mu je vazan real time snimanje i slicno, te u krajnju ruku i cifru do koje se spreman isprsiti. http://img296.echo.cx/img296/4201/19226br.jpg |
dobar oglas bubba :D :D
di si samo to nasao? |
@Bubba
Molio bih te broj ovog manjeg oglasa "Najnoviji hitovi domaće i strane muzike..." , hvala! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |