![]() |
IGRA: Pogodi *vintage* hardver
Kako na ovom forumu ima dosta starije ekipe, ali i mlađarije koju fascinira (pra)stari, "vintage" hardver,
odlučio sam otvoriti ovaj topic kako bi mogli staviti na kušnju znanje PCe elite (Bubba, čekamo te :)). Pravila igre bi bila: 1. Pobjeđuje član koji pogodi točan model ili seriju hardvera (da li je za pobjedu potreban točan model ili serija specificira član). 2. Hintovi bi bili dozvoljeni na jedan dnevno (24 sata limit). 3. Tko pogodi točan model ili seriju), postavlja sliku nekvog opskurdnog hardvera (priznaje se hardver proizveden prije 2000. godine). Evo, za početak, pogodite seriju ovoga, ferrarija među disketnim jedinicama :D (SLIKA) |
AHA
Sviđa mi se igra, jel možda TEC proizvođač ovog flopija, seriju sigurno ne znam...
Evo i od mene.. |
amiga... pis of kejk :D
|
Citiraj:
Evo prvi hint, diskete su ovako izgledale. |
zip fajl? :D
|
ovo fakat ne znam.
|
Zip Drive?
|
ma di je to od zip drajva... iomega i ekipa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak je nagradna igra, koje su nagrade? Il nas samo zezaš :D |
Citiraj:
LS120 drive, ispravan je, ko' nov :D Trenutno nije za zamjenu, jer stari si mora prekopirati stare fajlove sa 120MB disketi, možda u budućnosti se dogovorimo... Citiraj:
2. Više sam zamislio ovo kao forumsku igru pogađanja, baš zanimljivo ispalo. |
Takodjer mislim da je zip drive, iako ne izgleda bas kako ga se ja sicam.. Znam da je u to vrime jedna disketa za takav drive bila oko 100-tinjak kn, te da je imala oko 120mb ako se ne varam...
Edit: ups, kasnim :) |
Citiraj:
|
Ništa, Bubba je pogodio. Sad je na njemu red da zada nešto.
(pogađanje bi moglo potrajat :D) |
Citiraj:
Cak si poslao i sliku diskete, to sam vidio tek poslje, ccc... :D Citiraj:
Citiraj:
Ah, sad sam ja na redu. No krasno... :) No, evo ga, nabrzake izvadjeno iz furde, nece biti problem pogoditi... :) http://www.pohrani.com/f/2O/vT/2mHWKCrO/cpu.jpg |
Tko se sjeća ovoga? Što je to i od kojeg proizvođača?
slika napomena: bila je vrlo popularna među domaćim igračima devedesetih. |
Daj bar zamuti brojeve jer google radi čuda :rolleyes::D
|
Jebiga ionako nisam bio ni na redu, moj zajeb :(
Zamutio sam naziv :D |
nisam guglal, neznam kaj je to, al znam da sam to videl negdi, mozda sam cak i imal to nekih davnih godina :D
|
ne treba ti Google da prepoznas S3 karticu. Iako istina, dugo ih nisam vidio :). Al bilo ih je stvarno masu varijanti, moguce da negdje imam memorijskih keksiju za nju :)
|
ssssss........3333333.......vxxxx :D
|
Citiraj:
Evo vam, cak ga i poklanjam onom ko prvi pogodi (ionako sam svinuo pinove :D) -> http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=15 |
ajmo ovak, bubba postavlja mi ostali pogađamo. može? :D
|
Citiraj:
http://www.blackmoreit.com/products/...hics-card.html |
Citiraj:
Family: Alpha RISC 500MHz 499 pin CPGA BUS 100-133MHz |
Citiraj:
|
mene to jako podsjeca na jedan cyrix 686 (mislim barem da se tak nekak zval), al ko bi ga znal :D
|
Citiraj:
|
|
21164-P7 500
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |