![]() |
5.1 ne radi
kako naštimat 5.1 da radi u winampu. radi u svim ostalim programima?
|
Ako misliš na slušanje mp3-ica onda to zaboravi. Možeš eventualno razvuč stereo zvuk na svih 5zvučnika+sub.Poostavi u windowsima zvučnike na 5.1 i trebalo bi radit.
|
WinAmp Preferences / Output
Direct sound output /Configure ukljuci ALLOW HARDWARE ACCELERATION i ukljuci CREATE PRIMARY BUFFER nakon toga bi ti se mp3 fileovi, trebali cuti na svih 5 zvucnika (iz winampa) provjereno radi, sa asus nforce3 250 plocom (onboard zvuk) i 5.1 zvucnici |
Citiraj:
|
pa opet format c: i ponovo instaliraj windowse :) to rjesava sve probleme :D
|
ili drugo rjesenje, otkantaj winamp i instaliraj foobar :D
|
ja sam imao problema sa tim, sub nije htio.... to uključio i radi....
|
ja nisam nikako uspio natjerat da mi mp3-ce u winampu sviraju na svih 5+1 zvučnika..
ali ne vidim ni razloga zašto bi, rade mi prednji i stražnji i sub, i to mi je dovoljno. nego, mene muči nešto drugo. Ne uspijevam više nikako podesit bsplayer da mi Divx filmove koji imaju AC3 zvuk, netjerat da mi rade u surroundu, ako me kužite.. radilo mi je do prije reinstala windoza, i sada ne znam što sam ujebao... neki codeci mi se kolju, ali ne znam koji... imam instaliran Gordian codec pack 1.8... |
ma meni je prije reinstala windowsa radilo na svih pet sad neće da ga jebeš. moram probat s novim driverima za zvučnu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |