![]() |
DVD film...stavljanje zaštite
Imam DVD od svatova na koji bi htio staviti zaštitu da onemogućim presnimavanje i pravljenje ISO slike na komp. Ideje su dobro došle.
|
Nema tu nikakvih ideja, ako citava holivudska industrija nije uspjela svoje DVD-ove zastiti od presnimavanja neces ni ti :nono:
|
mislio sam na neku osnovnu zaštitu!
|
Bile su neke LG pržilice (ima tome već koja godina) koje su imale softver za zaštitu (Secure Disk ili tako nešto) pa si tu zaštitu mogao staviti na svoje materijale.
|
stavi video u rar fajl sa šifrom
;) |
LOLčina!!
sa neta vrijedno skida filmove koji vrijede 1000 x više od te pijanke, ali bi zato "autorski" zaštitio svoju snimku!! :lol2: nema zaštite nikakave. ako ne želiš da se to kopira nemoj dijeliti okolo ili se pomiri sa piratizacijom!!! |
Imam ja ideju: sprži normalno taj DVD sa svatovima i onda nadji neki zahrdjali čavao pa ga izgrebi sa njim, garant ga nitko nece uspjeti presnimiti :D
|
Napiši na svaki dvde " Dozvoljeno je svako kopiranje i umnožavanje ovog materijala pa čak i za daljnju distribuciju"
i onda sigurno nitko nece htjeti kopirati :D p.s GiliSoft Secure Disc Creator Ali on ti samo stvara dvd sa lozinkom, koju moras ukucati ako hoces vidjeti sadrzaj,kopirati itd...Znaci, ako nekom das,moras dati i lozinku,kao i u rar slucaju...ali to ne sprijecava kopiranje onih koji znaju lozinku i opet dobivamo isto... Edit: A i ovo ti mozda na neki nacin pomogne http://www.nero.com/enu/show-tutorial.php?tut=MTY= |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |