![]() |
Studenti - Kako su prosli rokovi
Kad pogledam kak se mladarija raskokodakala oko skole, mozemo i mi, cvijece hrvatske inteligencije ;) procijediti koju.
Koji ste fax i kak stoje stvari. |
Re: Studenti - Kako su prosli rokovi
Citiraj:
Jako dobro... |
Pravo (ZG) posla preko glave.
|
Evo upravo me PRESJEKLO u zeludcu jer imam 8 do diplomskog a nisam dao niki kurac......
a stari mi danas reko da sredim to do kraja godine neznam u kojem svemiru ali dobro.... Nadam se dati jednog za par dana i onda jos jednog uglavnom optimisticno idem naprijed u ne tako svjetlu buducnost.... |
Apsolvent informatike :cool:
Još samo 2 ispita do diplomskog :gringo: |
apsolvent grđevine
6 to go.... |
Parcijala 3, Ekonomija. Dosta do kraja :o
|
Ekonomija, apsolvent. Prije tjedan dana imao 5, prijavio ih sve, dao dva, pao jednog, danas imam usmeni još za 2. Popodne javim koliko ih imam :D
|
Ajd pa sretno Sky! :beer:
P.S. čuvaj skripte - trebat će mi još malo....;) |
FOI. 1 godina. Dao 3 ispita. Još na 3 (matematika, informatika i engleski) idem u ovom mjesecu. Nadam se povoljnom ishodu za mene.
|
Nautika 1 godina dao 7 ispita, 6 ostalo
btw nisam spavao 3 dana :smoke: |
Rjesio programiranje jos samo usmeni i dao uvijet za 1. godinu Poslovne informatike...
Inace studiram jos elektrotehniku i strojarstvo ali je to zamrznuto :D .... |
1. godina elektrotehnike.
Dao ČAK 3 ispita :D, jos 5 za uvjet. Da parcijalu izvucem bit ce dobro. :D |
Pravo, fali mi jedan za 4.
|
Ekonomija, dao 3 ispita, jos imam 4 za uvjet. popizdit cu. Svi idu na more a ja imam rokove:rambo:
|
3/5 danih ispita...nije loše, IMHO :D
A ova dva u srpnju, hehe:burn: |
FSB...dao 3...puno još ostalo...
|
evo prosao danas osnove elektrotehnike2 :D
uvjet za upis druge godine imam, jos dam fiziku i pocistio sve :p |
mene ove godine na svaki ispitni rok pukne neka bolest
najprije u 11. mjesec - ne sjecam se ni ja sta, pa u drugi dvotjedna gripa i na kraju mi je prije dva tjedna naraslo nesto na ledjima da nisan moga ni sidit ni lezat cili tjedan fala bogu da san neke ispite da u 5. misec sad mi fale jos tri za uvjet za cetvrtu pa se nadam da cu barem jos dva dat prije lita studiran na foi-u |
Apsolvent strojarstva,ali strucni studij....
jos 5 do kraja,ovaj mjesec pao jedan usmeni i jedan pismeni,a jebga ipak je zagrijalo treba isprobati more:D |
ja sam lagano već 9 mjeseci apsolvent na TVZ-u u zagrebu i trebam dati jos 1 (jedan) ispit do diplome...:smoke:
28.06. je rok... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
gradjevina dao 6 ispita (ostalo jos 1 do uvjeta) 7,8-1=6,8 years more to go ...:mad:
|
Citiraj:
Pitanje kak si preso sa ino na elo? molba ili kaj? Ja bi stel obrnuto al da i dalje budem bez placanja ak je moguce |
Citiraj:
Gradjevina= !%$#/"%("%"( ;) |
hehe... sretno srle drzim palceve ! : goood :
|
Citiraj:
Ja sam isti slučaj ko i ti, a brijem da 28, ideš na PPUP ;) Daj se javi na PM i reci tko si :cool: PS. Ako ideš na PPUP, po kojem programu polažeš (jednosemestralni ili dvosemestralni, jer je to i meni ostalo)? |
Citiraj:
Masni sad si ti na redu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |