![]() |
PHP + MySQL pomoć
Ovako, imam jedan problem s unosom datuma i vremena u bazu.
Tip podataka u bazi je datetime i konkretan oblik je ovakav: 2011-09-08 12:22:56 .(bez točke na kraju) Problem je dok u php-u ispišem kod za upis toga u bazu ništa se ne događa. A dok taj isti query pokrenem u Navicat-u unos bude upisan u bazu. Npr. PHP kod:
Citiraj:
Stvarno ne razumijem, isprobavao sam sve i svašta (navodnici, razmak između datuma i vremena.), ali ništa ne daje rezultate. |
A koje sve atribute imas u toj tablici?
Probaj i ostale popuniti. (kolko ja znam a mozda sam u krivu, moras jos minimalno ubaciti i atribut na koji je vezan primary key) Pa mi nije jasno zasto navicat to dopusta i kak to u njemu radi. |
Još su dva atributa ne uključujući id (primarni ključ+auto increment) atribut. Jedan je popunjen u isto vrijeme kad i ovaj, a drugi(treći) bi se naknadno ubacio jer on označava kraj radnog vremena.
|
probaj ovako:
Code:
Code:
//String datuma i vremena dobiven i funkcije za pretvorbu datuma + date('H:i:s'); |
Citiraj:
i "myslq_query" --> "mysql_query" :D I nekako sumnjam da "INESRT INTO radno_vrijeme" radi bilosta :D |
Probat ću još malo istraživat.
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Code:
I uredno trpa sva vremena koja sam mu dao, osim kad sfelsas nemoguce vrijeme (tipa 2011-32-13 25:55:03). |
Nakon neprekidnih pola sata buljenja u kod i ispisivanja istog query-a ispod dotičnog, skužio sam da imam dvije greške.:hitthewal:
1. Umjesto VALUES napisao sam VALEUS (naravno nakon ispravka opet ista stvar:D). 2. Jedan jednostruki navodnik s krive strane zagrade. Hvala vam svima na pomoći i brzim odgovorima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |