![]() |
Google+
Jel ima netko pozivnicu za google+ bio bi mu jako zahvalan? :chears:
|
ostavi mail
al koliko znam sad se slobodno joinas .... |
|
poslano
|
Može i meni?
|
|
Hvala najljepša!
|
I koji su dojmovi? Jel vam bolji od Facebooka?
|
Za sad definitivno je ;D
Za razliku od facebooka , radi. Jos mi se nije nista toliko zbagiralo, popizdilo da sam htio razbit komp tako da, po meni super. Sucelje mi se vise svidja jer je jednostavnije, fore s krugovima su predobre ( twitter meets facebook ), i puno ostalih stvari. Uglavnom, po meni bolje od fejlbuka , bar za sad ;D |
Citiraj:
Uglavnom sve ima svoje prednosti i mane, a meni je drago da je fb dobio konkurenciju, i svakako doprinosi natjecanju i jedne i druge strane. Ovo je još u beti, ali svakako ima velikog potencijala. Twitteri iman ali nikad ga nisan intezivno koristio jer su mi 2-3 prijatelja tamo, inače jako zanimljiva stvar koja odlično funkcionira preko bare... |
Meni je isto G+ bolji. Razlog? Nije tolko "naporan" kao fejsbuk. Mislim da me razumijete na što mislim.
|
Citiraj:
|
xD mogu dobit pozivnicu da vidim?
email: bakulaunimatrix001@gmail.com |
baja ti je gore stavio link
|
Po meni je G+ par puta jednostavniji i fluidniji nego facebook, jedino je jos uvijek malo banana, kaj nemaju svi frendovi profil na njemu...
|
Citiraj:
|
Google +
Bok
jel možeš i meni molim te poslati pozivnicu za Google + na ivanzadar@gmail.com Hvala ti unaprijed Ivan |
Citiraj:
|
Moram reći da što vrijeme više prolazi to mi više paše sad kad sam se naviknuo. Ima aposlutno sve što mi je OK na fejsu, bez gluposti koje me samo živciraju + još dodatne stvari koje rasturaju. Krugovi mi stvarno olakšavaju da si bližu ekipu imam izoliranu i tak. Pun pogodak zajedno sa google-ovom "filozofijom" koja u globalu ne tjera vodu silom na svoj mlin.
|
Ne koristim fejs pa ne mogu komentirati šta je bolje,+ koristim vec nekih mjesec dana i nemam primjedbi.
|
G+ je otvoren za sve ako neko nije zna. :)
|
Sviđa mi se. Bolji je, ljepši i funkcionalniji od Fejsića.
Zasad mi samo dvije stvari smetaju, a to su šta nema ljudi na G+ i ne mogu odgonetnuti kako ovaj chat radi. Ali ajde makar mi nitko ne diže tlak sa ultra super duper statusima. :D |
Na chat moras dodati ljude, upisati njihovu mail adresu ili ih pronaci i oni te moraju potvrditi, kao na msn-u recimo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:11. |