Remixer |
30.08.2011. 16:57 |
Citiraj:
Autor Baja 001
(Post 1965392)
Izgleda dosta jednostavno. Osobno za početnike FL koji je jako natrpan, ali ima masu pluginova i stvaro kad se ušemi dosta je jak. Zašto ti triba?
|
Ma triba mi za razbribrigu, tj. ne treba mi, al ono, kad me uhvati faza - napravim si par pjesama :) To mi dođe kao neka igrica :lol2:
-prije dost' vremena sam se isto tak ''igrao'' sa eJay-om, bio je još jednostavniji :D Šteta što ga više nema...
-čitao sam malo po netu za ovaj MMM i kažu da se puno toga može s njim, treba samo pročitati upute (a meni se to naravno ne da)...
Citiraj:
Autor syss
(Post 1965405)
ja sam skladao poskočice s njim prije jedno 15ak godina :)
|
Jel je tada postojao takav program? hm...
Citiraj:
Autor Anphonic
(Post 1965407)
Nisam probao no izgleda mi djetinjasto i ne baš sposobnim no za neke nezahtjevne zadatke je vjerojatno ok.
Moju preporuku dobiva Ableton, osim što je poprilično močan ima predobro sređene opcije za npr. sidechain i mastering što će ponajviše cijeniti ekipa koja se bavi elektronskom glazbom.
FL također dobiva preporuku no iako je sam po sebi jako jednostavan, kao što kaže Baja prenatrpan je.
|
Ma ja to onak, čisto amaterski, za svoju dušu, zato volim da dotični program ima već u sebi gotove zvukove :fiju:
|