![]() |
Samsung 959 NF veliki problemi sa slikom!!!
Kupljen u linksu,juce stigo.Danas prikljucen na radeon 9800pro i odmah problemi. Imam dvije vodoravne linije (crne koje su dosta upadljive?!?!?!Jedna je na gornjem, druga u gonjem dijelu monitora. Svi koji imaju ovaj monitor (blade,prmjer)neka sto prije uskoce u pomoc da znam dali je sjeban ili ja nesto krivo radim...Citao sam sve najbolje o ovom monitoru i nezelim ovakve gluposti..help
:confused: :confused: |
Pa to su linije karakteristične za Diamondtron (Trinitron) cijevi, to je najnormalnija stvar, naviknut ćeš se...
|
Citiraj:
btw koja je preporucena reza na ovom monitoru i pri koliko hertza? |
to su ti stabilizatosrke zice...navikni se;)
|
sjećam se frenda kada je davnoooo kad su tek izašli išao reklamirat Nokiu Trinitron da ima dvije crte pa su ga ko psa izvrijeđali na servisu :D ... onda si za 17" NOKIA Trinitron mogao kupiti pošten skoro novi auto ... Ljudi kažu da s vremenom "ne vidiš" te crte, navikneš se kao na pozadinski šum u nekoj radnoj hali
|
Najbolji monitor malo qUraC oD OFCE.
Neće zamsung u me:fuming: |
imam ti ja jos jednu staru 449xa 15" i jedna crta al kad se fakat trazi i gleda u to se nade...inace ne...ma naviknes se...inace oce ko 17" nokiju?:beer:
|
a valjda cu se naviknit.
Cito sam isto da oni koji posjeduju ovu cijev nakon tjedan dva uopce ne vide crte no nekako mi je to sad tesko zamislit.:D |
Citiraj:
ps dragutin ims jos puno drugih dobrh monitora poput iiyame,comapq-a adi...:beer: |
Citiraj:
|
ma jok nedam:P to je bila sala
|
Citiraj:
|
Pomaže ako staviš tamniju pozadinu, najuočljivije su na bijeloj...
...ali vjeruj da ih nakon malo vremena nećeš više uopće primjećivati. Meni je najbolja geometrija ekrana na 1280x960 i na 1360x1024.Skini ntest.exe i poigraj se malo pa vidi kako ti najbolje odgovara. |
Citiraj:
Imam ja Samsung 959 DF isto 19'' flat i nema ove dvije crte koje ti idu na živce... Još ja dođem do tebe da izvršimo zamjenu platim pivu i dodam 111 kn zato kaj je moj star 6 mj:p :) ;) :beer: :beer: :beer::burn: |
Citiraj:
Malo sam se igrao sa opcijama (boje, polozaj,moire, bla bla) i sve sam nastimo onako kako zelim...No jedno me muci. Cijela lijeva strana monitora je mutnija od desne. Ono, slova na desnoj strani su kristalno cista i jasna dok na lijevoj su nekako mutna (u sredini monitora je nesto izmedju ovo dvoje) Kako da to "postelam"?...sve se nekako bojim da je to tako i da tu nema pomoci..:( |
ma OK... To je bila šala:D
Tko bi dao NF za DF???? NHF i evo :beer: |
Citiraj:
sta zar nitko nezna zasto je lijeva strana mutnija u odnosu na desnu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14. |