![]() |
Xerox lcd ????????
Jel mi netko može ovo objasniti:
http://www.microline.hr/MOL/EUWeb/St...42m9jz3sdbzb0w pogledajte popis xerox monitora; na xeroxovoj stranici nisam našao 8ms 17 inch xeroxov monitor E sada jesu li to naši trgovci tako glupi ili stvarno postoje svi ti xeroxovi monitori :confused: |
postoje Xerox LCDi i odlicni su... dizajn im je van svake konkurencije, tj. svi ostali su plasticne kutije naspram Xerox-a
uskoro dobijam 19" Xerox LCD sa 8ms odzivom pa kada ga preko DVI-a uparim sa 9800pro onda cu dati svoj konacni sud... ali znam da 17" sa 8ms odzivom SAVRSENO radi sa igricama... naime jedan prijatelj je otvorio igraonicu i to su mu monitori na svim masinama |
Ma pitam jel nigdje na xeroxovim stranicama nisam našel 17" model sa 8 ms odzivom nego samo sa 16 ms te svugdje na reviewima su sa 16 ms odzivom :confused:
I prije sam si gledal zet jednoga xeroxa ali me je ti 16 ms odbilo ,ali ako su proizveli i 8ms 17" modele onda nemam kaj razmišljati nego si zeti jednoga :D |
Citiraj:
recimo www.xerox.com mislim da nema 8ms model (barem nije naveden) a www.xerox.co.uk na njihovim stranicama je naveden i 8ms model... |
razni modeli za razna trzista, moras pazit kad gledas us xerox i eu xerox... sa skoro svime je tak
|
Dobro našao sam i 8 ms model ,a sada da mi je znati gdje su mašli onaj 10 ms :)
@ MasterX Zar je stvarno tako dobar taj 8ms model Ako je tako dobar u igricama tj odzivu ;kakav je u prikazu boja i je li pozadinsko osvjetljenje ravnomjerno? |
U vrlo kratkom vremenu sam imao Xerox 17'' sa 16 ms i IIyama prolite (ne sječam se točno modela, onaj iz linksa sa 10 ms, Prolite 43xS).
Xerox je lijep, solidan i zanimljiv monitor. Izgledom mu malo koji može parirati. Ali IIyama je za mene puno bolja. Već na VGA ima bolju sliku od Xeroxa i bolje boje. Na DVI stvar je nemjerljiva. Pozadinsko osvjetljenje nije tako ravnomjerno kao kod Xeroxa, već malo sfušano (ali ništa strašno). I još je ta IIyama nešto jeftinija. Kada bi to uzimao, ne bi razmišljao o Xeroxu. Nije mi baš legao iako je izgledom pravo malo umjetničko djelo. Baš prema mom ukusu. A da ne pričam o staklu ispred monitora. Za igraonicu je dušu dalo. |
Ma čekao sam ja tu iiyamu mjesecima da dođe (čekao crni ili srebrni) ,a sada su potpuno nestali iz linksovog cjenika :(
(ostala samo ona 25 ms iiyama) |
IMHO nisu me odusevili ti xeroxi.. po kvaltiteti slike zaostaju i za najjeftinijim Samsungovim modelima te pojedinim IIyama-ma...
|
dozivljaj slike je subjektivan, najbolje je ako si iz zg da dodjes i sam pogledas sliku na tim monitorima
firma se zove HDV plus i nalazi se u poljanicama (dubrava) mogu ti dati i vise informacija ako te interesira... plati pola sata da se "igras" na kompjuteru pa pogledaj sliku i pokreni neku igru pa ces vidjeti o cemu ti pricam... |
Citiraj:
|
Nego jel zna netko kakav je ovaj:
Monitor 17" LCD LG L1750H, 12ms, DVI iz linksa |
nedavno sam složio konfu sa xeroxom 17"... out-of-the-box 2 mrtva pixela :(
|
Citiraj:
|
ja namjeravam uzeti Xerox 19'' sa 8 ms, u 9 mjesecu! vidio sam kako radi 17'' model i meni je izvrstan! Dizajn je stvarno za svaku pohvalu! A kvaliteta slika je po meni vrlo dobra, a dok ga još nabacim na DVI....:p njammmm
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |