![]() |
Toshiba Satellite C670-121
Nedavno je sestra u Emezetti kupila navedeni laptop jer je bio na nekoj akciji i donesla meni da to osposobim za rad, nije dobila nikakav CD uz njega sto mi je jako cudno i sada sam ja instalirao Win 7 x64 sa nekog dvd-a kojeg sam nasao u ladici ali je problem sto nema nikakvih toshibinih drivera i programčića koji se uvijek nalaze na laptopu kad je kupljen sa predinstaliranim windowsima. npr nema drivera za monitor pa je max rezolucija 1024x760 a monitor je wide screen HD, nema drivera za wlan itd itd
Trazim gdje da to skinem i na Toshibinim stranicama ima nesto dirvera ali su zasebno grupirani i treba skidat jedan po jedan, a ja ni neznam sta meni treba. Da li ima neki lakši način da se negdje skine "komplet" i onda to instalira ili treba metodom pokusaja i pogresaka skidati jedan po jedan driver i instaliravati? Hvala |
pozdrav,
imas lijepo ovdje link DRIVERS, lijepo unesi sve podate od laptopa i ponudit ce ti se driveri. google is your best friend |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, nema drivera za monitor vec za graficku. Udri po linku gore od kolege i jedan po jedan instalirat. Kad se kupi laptop sa predinstaliranim windowsima, driveri su vec instalirani gore. :p Lockam, tema rijesena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |