![]() |
Protuklizni metal ! Kamo ?
Da li netko zna kamo ima ovakvog metala za kupit? U Rijeci ?
Ako zna mozda i kolika je cijena ? Htio bih to staviti sa unutrasnje strane kucista ! http://img151.echo.cx/img151/7530/ca...umb20xd.th.jpg |
taj ti je materijal tezak, tvrd i tesko ga se obradjuje
vjerujem da nije ni jeftin |
provali po noći u neki Autotrolejev autobus i imaš ga kolko hoćeš:D
|
TNX !
Onda odustajem ! Mislio sam nes napraviti s tim. Ali ocito odustajem kad tako kazes ! Ali priznaj da bi dobro izgledalo :rolleyes: |
Citiraj:
|
i mogo bi slobodno hodat unutra da se neoskliznesh :D
|
ak me pamcenje sluzi prelazak preko toga nabija tijelo jakim statičkim elektricitetom kolko je pametno bit "nabijen" u blizini stroja nebi htio naglasavat
|
:D lol to si nebi onda uzeo ni da je zadnji materijal na svijetu:)
|
to ti je najobicniji aluminij, imas ga u boljim zeljezarijama, nije tako skup i ima ga u razlicitim debljinama. inace stavlja se kao zastita motora (odozdola) i podvozja kod pripreme nekog auta za npr autocross:beer:
|
Citiraj:
|
da, najcesce je aluminij, moze bit i celikil neki drugi metal al to je jako rijrtko. tezak je relativan pojam, ima daleko manju zapreminsku masu od odtalih metala. ovo gore na slici je polirani aluminij (99% sam siguran)
|
od tog materijala se radi i one kutije za pick-up vozila. No to definitivno nije jeftino :D
|
Mislim da to nebi trebalo bas biti skupo..... DEFINITIVNO jeftinije od bakra a on kosta oko 20kn kila.....
Znaci uzmes kvadrat toga i trebo bi biti oko 150kn gruba procjena .... |
Jeftinija verzija je normalni pleh, a malo skuplja aluminij imaš i od nehrđajučeg čelika.
@Trek ajd ne bulazni. Na metalu se isprazniš od statike. |
Znaci , to je to. Malo cu potrazit pa nadam se da cu nes nac !
HvalA! |
vidio sam ti ja to jučer za kupiti u BauMax-u na Jankomiru, ne sjećam se cijene..
|
tnx... javiti cu ja frendu da mi ode pogledati cijenu !
jednom sam s starim nosio 2 ploce tog cuda (60*120 cca) nije mi bas slicilo na aluminij.... yaya su mi otpala.... je da sam imao oko 17g. tada ali ipak......
|
Pa dobro , rekao je covijek gore lijepo da ih ima razlicitih materijala....
ti si mozda furo celik pa ti odose yaya :p Ako nades lijepo lagani aluminij i netreba ti ga puno... pod ruku i doma :gringo: to cu ja :D ...il mozda po noci provalim u autotrolej : CoolRamb |
e to ce ti biti najbolje! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |