![]() |
Računalo se freeza, nema BSOD-a
Vec par dana mi se računalo počinje freezat, tj slika se zamrzne i cuje se zujanje iz zvučnika, ali prestane nakon par sekundi te moram restart računalo.
Počistio sam viruse, čak i formatirao disk, provjerio sam memoriju i proc i sve je u redu. Ova zamrzavanja se nekad cijeli dan uopce ne dogode a nekad je razmak 2 h između njih. Mislim da je mozda do grafičke(relativno nova 570) posto nemogu pokrenuti 3dmark benchmark, ali temperature su uredu tako da je vjerojatno ipak softverski problem. Jeli moze netko pomoci. |
Ostatak konfe je ? Ovaj iz moj komp ili ? Pretpostavljam da si očistio stare drivere od grafičke kada is stavljao novu, što piše u event vieweru?
|
Ak ti se niš ne pregrijava onda ok. I probaj druge rame stavit, ak možeš i drugu grafu. Ak se dalje nastavi problem, šitna ti je matična, loš primjerak kao moje dvije AOD790 koje su imale isti problem. A ak misliš da je do grafe, lako moguće. Ovih dana mi se isto tako smrzavao komp zbog grafe, sutra idem po novu. :)
|
Evo postat cu ti log od svih eventova pa pogledaj to malo.
Evo stavit cu ti download ovdje jer prilozi ne rade nerade iz nekog razloga |
Memoriju si testirao memtestom? Koliko passova si pustio da izvrti?
|
Ako koristiš Zone alarm instaliraj malo stariju verziju ... Meni je prestalo.
|
jel koristis wireless mozda? imao sam slicne simptome bas zbog wireless drivera. nasao druge i rijesio problem. iako je bilo zeznuto skuziti o cem se radi jel nije bilo bsod-a. samo freeze sa cudnim zvukom u pozadini
|
Nekoristim wireless
|
Ostatak kompa je?
|
Citiraj:
|
Meni je slican problem bio - i procesor je bio "krivac".
Kako si ga testirao? I da, izvrti memtest par sati ako nisi. ocisti drivere od graficke u safemodeu i stavi ponovno nove. |
Provjeri SATA kablove od diskova.
|
Bad sector na sistemskom disku možda. Izvrti i HD Tune error scan za svaki slučaj.
Memtest si provrtio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |