![]() |
znalci glazbe upomoc :)
I am givig up the ghot of love
In the shadows cast on devotion She is the one that I adore Creed of my silent suffocation Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Bittersweet I wont give up I am possessed by her I am wearin a cross She is turning to my god tko to pjeva (koja grupa ili pjevac) probah googlat ali mi bas nije islo......... ajde Vucko budi koristan jednom u zivotu :D |
To ti je Apocaliptica i onaj freak Lauri, pjesma se zove Bittersweet
trebalo mi je dost googlanja za ovo Chuby častiš danas cugom:beer: |
ma to je moj Vucko :D nema beda piva tj. Frutek je tvoj :beer:
kad se rijesim drage idemo u Chingac fali mi ona "nezdrava" hrana |
Znaš da nikad ne odbijam proteine, makar je ono mljeveno meso fakat sumnjivog porijekla: suicide držat ću se ražnjića od piletine : goood :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemojte po cingacu pljuvat ipak su tam cevapi No1
|
E nisu. Pečenjranica Cvijetno
I u Čujiču su bili ok (aka trovač) ali ga je porezna uprava zatvorila. |
Probajte čevape u Zapruđu he he he, samo pitajte za "bljuvaru", garantiram barem 12 vrsta mesa po čevapu (glodavci, kolutićavci kopitari njima je svejedno:D ) uz obilnu porciju luka da ubijete okus:rambo: btw- kad sjediš u čingaču i vidiš da konobar naručuje pizze za osoblje malo se zabrineš:confused:
|
Daleko najbolji čevapi su na trašnjevačkom placu...they rule
|
joj daj Lycan.... kaj se bojis malo kravljeg ludila? /MOO
BTW cevapi mi rulaju u Cingacu i ko se ne slaze s tim imat ce posla s mojim Taurenom :D /moo btw ak citas ovo imas vremana do 14h (nedjelja) da dojdes do mene pa idemo na cevape (kakva perad, to je za vegetarijance) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |