PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   samo da se pohvalim... prva polovica mojih CPU-a... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21819)

perich 12.06.2005. 17:25

samo da se pohvalim... prva polovica mojih CPU-a...

za drugu polovicu jos moram smjestaj sredit...

Sam Fischer 12.06.2005. 17:44

Dobar si...
Official PCex musem member...:D

http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif http://img35.echo.cx/img35/4753/banana1ti.gif

knezigor 12.06.2005. 22:08

Ajde, ajde....
Pred jedno godinu dana si izletio sa spikom da prodaješ nekaj od toga i onda kad se se ljudi počeli javljati (i ja među njima) nestao si u vidu magle...:mad:

Mislim ono.....

Imam i ja nekoliko prastarih procova i ne vrijede ni pišljiva boba, a ne baca mi ih se.....
Ma shvaćam ja tebe... :beer: :beer:;)

illusion 12.06.2005. 23:02

za kolko bi ih sve prodao :D naravno ako prodajes??

perich 12.06.2005. 23:49

Citiraj:

Originally posted by knezigor
Ajde, ajde....
Pred jedno godinu dana si izletio sa spikom da prodaješ nekaj od toga i onda kad se se ljudi počeli javljati (i ja među njima) nestao si u vidu magle...:mad:

Mislim ono.....

Imam i ja nekoliko prastarih procova i ne vrijede ni pišljiva boba, a ne baca mi ih se.....
Ma shvaćam ja tebe... :beer: :beer:;)

sad sam pregledao svoje postove i PM i ne mogu nac da si mi se ti javio... a prodavao sam dva intela i jednog AMD-a koji su mi bili viska... u svakom slucaju, moje isprike ak sam za*ebo stvar na taj nacin (ak ti tak kazes, nemam razloga tvrdit suprotno)...

a sto se tice ovih tvojih prastarih, rado cu ih udomit ak ti ne trebaju :D

Citiraj:

Originally posted by illusion
za kolko bi ih sve prodao :D naravno ako prodajes??
ne prodajem ove nikako, imam ih nesto sastrane sta su viska i za te bi se eventualno zamijenio ak imas u ladici stogod interesantno...

illusion 13.06.2005. 00:07

imam jedna 5-6 "starih" amda i 2 intela 386 i 486, e da imam i jednog spaljenog AMD 64 4000+, clawhammer :D pitam zato sto sam ih poceo skupljati pa kad sam vec nesto nasao bar da pokusam

Trek 13.06.2005. 00:13

šmrc, nemam neku kolekciju al imam groblje :D

knezigor 13.06.2005. 07:50

Citiraj:

Originally posted by perich
sad sam pregledao svoje postove i PM i ne mogu nac da si mi se ti javio... a prodavao sam dva intela i jednog AMD-a koji su mi bili viska... u svakom slucaju, moje isprike ak sam za*ebo stvar na taj nacin (ak ti tak kazes, nemam razloga tvrdit suprotno)...

Ma dobro.... bilo pa prošlo...

Ni ja ove svoje ne prodajem:D

Samo da se pohvalim...
Imam jednu matičnu iz '86 sa procesorima na 25MHz - proizviđać CHIPS....

A imam i jedan Z80 CPU orginal Zilog :)

perich 14.06.2005. 01:18

evo na ove sam najvise ponosan :D ... sklepao sam to u paintu nabrzaka pa izgleda bezveze, al se vidi...

tu dodajem i Intel Pentium P5 na 60 MHz Confidential ciju sliku nemam zasad...

knezigor 14.06.2005. 11:00

E svaka čast!!!!! Tak stare komponente još nisam vidil.....

DA li se kužiš kaj u Atari?
Imam jedan Atari 520ST (proširen na 1040) ali nemam nikakav OS za njega, a otišao mi je i video adapret za TV i floppy tak da nije za upotrebu iako je ispravan...
Znaš li nekog tko bi mi dao kakav savjet da to čudo osposobim...
Bila bi fora da to proradi pa da ga uvalim kao "električnu pisaću mašinu s televizorom" ;) :D

illusion 14.06.2005. 12:01

imam jedan stari atari ali neznam oznaki moram ga iskopati jer vise neznam ni gdje mi je :D imao je disketnu jedinicu kao posebni komponentu, hard disk 40x40x10 od 20MB :D, tipkovnicu i proc zajedno i jos dosta stvari za njega

kad iskopam komponente postat cu slike od njih

a jedino sto neradi je to da nemam kablove za njega jer su se svi shebali

jos imam i nekih igara na disketama za njega, doom, wolf, adams family itd. legende

perich 14.06.2005. 14:11

za ljude s atarijima... ima na newsima grupa hr.comp.retro... kaj god vas zanima, vjerojatno ce vam znat rec...

:beer:

knezigor 14.06.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by illusion
imam jedan stari atari ali neznam oznaki moram ga iskopati jer vise neznam ni gdje mi je :D imao je disketnu jedinicu kao posebni komponentu, hard disk 40x40x10 od 20MB :D, tipkovnicu i proc zajedno i jos dosta stvari za njega

a jedino sto neradi je to da nemam kablove za njega jer su se svi shebali

jos imam i nekih igara na disketama za njega, doom, wolf, adams family itd. legende

Daj čuvaj to ko oko u glavi....
Nemam sad baš vremena, ali uskoro...

-POP- 14.06.2005. 23:12

Puno privjesaka za ključeve... :D

Tr4f1ka 16.06.2005. 18:59

ja imam 1 stari pentium 166 i duron 1100... :clap:

Andjelko 19.06.2005. 16:25

Eh Atari! Stara, necujna makina. I zadnja kojoj sam imao kompletnu shemu. Kupio u Mariboru za nekih 800 mari.
Popravljao, cak prepravio CB obicni video TV monitor (za kakvu Galaksiju) da radi horizontala na dvostrukoj frekvenciji. I sinkro prilagodio. Geometriju i ostalo. Jer je origigi bio skup. Onda sam uprzio nove verzije TOSa, redom..
Prosirio memoriju, najprije piggy-back, potom nabavio 1 MB SIP za tadasnje 286 ploce. I snopom kratkih zica direktno lemio na adresni i data bus, i neke nozice DMA chipa.
To su bili dani, my friend!
A moji frendovi s osjecke poste, jer su tada imali Atarije za administraciju, cesto su nabavljali rijetki SW. I postojala je izreka, koju smo ponavljali: svijet bi izgledao drukcije da je IBM prihvatio 'rolinu 68000 !
Atari je tada bio jaci od PC!
Ipak, PC se probio. U nase, do tada rustikalno idilicne domove. ;)
Prodao Atarija 520ST, hm prosirenog, za 400 novaca i kupio HDD 240 MB za 500 novaca. Maticnu 286 - razmjena za vokac.
CB monitor dobio za simbolicnu lovicu od JWare jer se nije dao nikako popravit. He, he!

Umti, sto sam ostario :D

illusion 19.06.2005. 21:47

Citiraj:

Originally posted by knezigor
Daj čuvaj to ko oko u glavi....
Nemam sad baš vremena, ali uskoro...

ma cuvam :D sto uskoro?

knezigor 19.06.2005. 23:28

Uskoro

Pa ako si zainteresiran da spojimo ugodno s korisnim?
Idem sutra na more, pa kad se vratim, javim se ako si zainteresiran za neki eksperiment oko pokušaja puštanja u rad?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14.