![]() |
pošto su jako pale cijene athlona xp zanima da li se isplati uzeti XP 1600+ za 550 kn otprilike ili se više isplati uzeti neki skuplji,XP 1800+ ili neki jači:confused: :confused: :confused:
|
kolko sam cuo, al nemoj me drzat za rijec, svaki xp1600+ se moze kloknut na xp2000+ bez beda. Tak da se ocito ne isplati :)
|
još kad bi ga netko mirne ruke za mene otključao bilo bi ludilo:D
EH da Hajduk živi vječno:beer: ajme morao sam ovo napisat:D |
Citiraj:
|
Bilo bi dobro da ga otključaš pa vidiš dokle će ići,
a da bude sustav stabilan. |
Citiraj:
|
Tak sam ja svoj TB teskom mukom unlockao: tehnickom olovkom u 5 sec i radi tako vec vise od pola godine :clap:
|
razmišljam o nadogradnji kompa.mislio sam zamijeniti t-bird 850 sa xp1600+ i još 256 mb rama,koliko će to u realnosti poboljšat performanse???
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovisi što radiš brate, evo ja sam ostao paf sa ovim:D
Ali nisam ni sretan toliko , jer htio sam P4:( |
Koja ti je to matična(nisam stigo još prčkat po njemu)???:D
|
Pa ne bi bio red ako ne bi radio min. na 2100+:D
Samo tresu mi se ruke pa bi moga krivo prespojit:D Danas sam tri puta pogledao onaj film o otključavanju xp-a sa Tomshardvera Ah da matična je Matsonic MS 8137c nisam mogao odolit a da ju ne kupim. Nekako mi se učinilo da je ABIT preskup, pa sam lovu spremio u džep;) |
koristim komp za sve.kad će otprilike izaći nforce2 i koliko će koštati,koja je trenutačno najbolja ddr matična(cijena-kvaliteta)???možda neka epox?pošto imam 8kta3+pro i više sam nego zadovoljan!!:beer:
|
Mislim da je sad trenutno najisplativiji xp1800+ za 798 kn
( Hg-Spot) |
Citiraj:
:) |
Al ako ne misliš overclockat sve ploče su ti dobre, nema tu lošeg proizvoda. Brzinu Athlona xp osjetit ćeš najviše u igrama ali i umoćnim aplikacijama tipa Photoshop, sve će ići brže od primjene efekata pa do starta aplikacije
|
kad će nforce 2??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |