![]() |
pitanje u vezi fortrona?!
planiram kupiti doticno napajanje od 350W i sad mi nesto nije jasno. bila sam u par trgovina i ponudili su mi: 350 W ATX 2, FORTRON, Super Silent, FSP-60THNP i Fortron 350W, low noise, HQ, PFC, 12cm fan. razlika u cijeni je 50-tak kn al meni nije jasno jel to isto napajanje ili 2 razlicita? :confused:
|
koji komp imaš? konkretno koja ploča me zanima.
prvo napajanje (thn-p) je bazirano na novom atx12v v2.0 standardu (24pinski konektor), a drugo na starom atx12v v1.3 (20pinski konektor). |
A da malo proguglas??
Nadjes njihovu stranicu i pogledas proizvode i njihove karakteristike? Probaj ................. :rolleyes: |
VedranP :
Gigabyte GA 7N400-L xerox19 : proguglala sam i projahuala i nasla svasta al sta mi vrijedi kad ne kuzim. treba mi netko tko se kuzi u to pa da mi da savjet. eto, zadovoljan odgovorom ? :confused: :beer: |
okay, dakle tvoja ploča ima 20pinski konektor. moja preporuka ti je da uzmeš ono drugospomenuto napajanje (Fortron 350W, low noise, HQ, PFC, 12cm fan).
čisto da budeš sigurna, prilikom kupnje provjeri da je model fsp350-60pn(pf). ja osobno imam to napajanje, i mogu ti ga toplo preporučiti. pozdrav |
okej vedrane, puno ti hvala!
pozdrav! :clap: |
Citiraj:
obozavam te "sta postavljas pitanja na forumu" tipove :fuming: |
Citiraj:
Kakve su ti voltaže pod opterećenjem? |
i jos imaju 16 postova al ko je ko ja!:smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
šta ti znače točne brojke? bitnih odstupanja kao ni varijacija nema.
softverska očitanja su 5.11v, 12.22v, 3.36v. multimetar nemam pri ruci, ali po sjećanju znam da su 5v i 12v railovi u stvarnosti za 0.1v manji, a 3.3v za 0.05v. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |