![]() |
Prirucnik za servis racunala (hardver i/ili softver)
Ukoliko postoji neki ebook (moze i na engleskom) ili neka knjiga da narucim, a da je dobra. Vec sam dobro potkovan, ali strah me da mi nedostaju neke elementarne stvari jer sam sve sam ucio. Ugl. da skratim, bilo sto di mogu upotpuniti znanje za servis racunala.
Pozdrav. |
Možeš ovdje na forumu čitat probleme i rješenja, tako se uči servisirat >> http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=40
Tražit nekakve priručnike i knjige je besmisleno, barem u IT branši gdje se hardver, a pogotovo softver razvija svaki dan. Inače, zna se kako se rješavaju PC problemi, kucaš u google problem i gledaš kako je to netko prije tebe riješio. |
Najbolje ti je 'hands on' učenje. Rješavaj čim više različitih PC problema, pa ćeš vidjeti što znaš, a gdje si slab. Čim budeš sve više stekao iskustva, onda ćeš kod problema na koje ne znaš odmah odgovor bar znati u kojem smjeru krenuti za rješavanje istog.
Od knjige za to i nema neke koristi jer će tamo pisati uglavnom neka generalna pravila (koja sigurno već i sam znaš). Ali ako te baš zanima čitanje, baci oko na knjigu "Troubleshooting Your PC For Dummies" najnoviju ediciju. |
ili ako te zanimaju laptopi, prouci u detalje sve servisne manuale ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |