![]() |
Ruksak za 16" laptop
Pozz,
U procesu sam nabave ruksaka za 16" laptop (zapravo je ekran 15,6" al ima malo šire rubove pa je veličinom ko 16") pa ako netko može preporučiti što i gdje uzeti. Bitno mi je da je ruksak kvalitetan tj. da dobro štiti laptop, da izgledom bude što jednostavniji (tamne boje, ne neki šareni) i da bude relativno velik (znači da uz laptop stane i pokoja knjiga, majica, eventualno tenisice...). Budžet je do nekih 350kn. Pa ako netko ima iskustva s nekim ruksacima neka slobodno preporuči. Bilo bi dobro da se i može pogledat u nekom dućanu u ZG-u. Hvala!:goood: |
http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2276
Ja imam isto laptop koji ima tzv 16' ekran i stane unutra na milimetar, ruksak je super, pretinaca taman i ima debela leđa i na naprijed da zaštiti laptop ;) |
Citiraj:
Ja sam inace gledao ovaj ruksak, cak sam ga pogledao i uzivo i cinio mi se dosta kvalitetnim i velikim. Ak netko mozda ima taj ruksak bilo bi mi drago ako bi iznio svoje dojmove... |
U djelu gdje je laptop mi stane torba sa 200cd-a i mali alat za teren, a u vanjske đepove razni kablovi, prijenosni disk itd. Pogledaj si stvarno je kvalitetno napravljen i ima dobru zaštitu za komp ;)
|
Citiraj:
|
Imaju dučan u Shopping centru Prečko, u prizemlju.
|
Citiraj:
|
Za 16" mozes kupiti vec od 150kn u Mikronisu, super kvalitetni ruksaci za laptope. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |