![]() |
Računalo neradi kako treba
Pozdrav...Ovo je moj prvi post zato oprostite ako napravim neku grešku.:)
Dakle imam problem sa svojim računalo..Slabi fps u igrama.Npr u DIRT3 Benchu sve na max imam 16fps avg..Black ops ista stvar..Recimo imam 91/91fps u MP-u i najedanput zašteka na par sekundi.FPS Je dosta mali s obzirom na te iste tesotve sa identičnom grafičkom karticom.Računalo je "čisto" od virusa i ostale gamadi.Molim za pomoć :) CPU:AMD PHENON X2 550BE @X4 B50 3.1GHZ RAM:2X1GB KINGMAX GPU:GIGABYTE HD6850 OC PSU:THERMALTAKE TR2 RX550W(W0134RE) HDD:HITACHI 250GB MONITOR:LG W2242S MBO:ASUS M4A785D-M PRO |
Da li je isto u svim igrama ili samo ove koje si naveo?
|
U večini igara...Od Starih igara Gothic 3 sa najnovijim patchom lagg-a.Cod4 MP u meniju..Dali je što od komponenata "usko" grlo?.
|
prvo da razjasnimo nešto...
jesu li te otključane jezgre stabilne??? ps. igraj sa dvije pa vidi kako je pps."GPU:GIGABYTE HD6850 OC " jel tvornički oc ili tvoj |
Citiraj:
Nije da sam neki stručnjak ali na tvojem mjestu bih probao od nekog frenda posudit još koji keksić rama i vidjet jel ima promjene i drivere osvježit mada vjerujem da to već jesi. EDIT: Ili ako su najnoviji probaj koju stariju verziju. |
Otključane jezgre su stabilne..Do prije 2-3 tjedna sam imao amd athlon 64 x2 4400+..Vidi se veliko poboljšanje u procesoru kojeg sad imam ali fps :( Driveri su zadnji gore..Ramove nažalost nemam od koga posuditi.Oc je tvornićki na grafi.
|
imaš dva modula pa probaj sa jednim...pa ih mijenjaj
a jel ti sa starim procom sve bilo u redu?? |
Imam 3 modula
2x512mb i 1x1gb..Pa i nije..Trzaji su isto bili.Of topic je ali da neotvaram novu temu..Sad kad mi je unlockan proc nemogu vidjeti apsolutno nikakvu temperaturu..Cpu temp senzor koji bi trebao raditi..Neradi.. |
to je kod svakoga...tako da ne vodi brigu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |