![]() |
youtube-konverter-hq audio cd
el je moguce od muzike sa youtubea dobiti visokokvalitetan zvuk
da pojasnim imam zvucnu na laptopu koja nista ne valja naso sam par stvari slusajuci muziku na youtubeu koje mi se svidjaju i ciji je zvuk ok (barem na laptopu) kolko znam jedino sto mogu iz opisa o kvaliteti zvuka da saznam je kolko pixela ima(zna biti ono 320p,720p, itd...) sada me zanima da li je moguce da neku stvar s youtubea konvertiram nekim konverterom u flac ili wav ili u neki treci format i to sprzim kao audio cd i dobijem audio cd sa visokokvalitetnim zvukom ? znaci da mi zvuk bude na istom nivou ko i neki flac kojeg sam dobio ripajuci originalni album(bez sumova ikakvih) dali je uopce tako nesto moguce ili ne?? zanima me to posto ne volim da moram ici u avaxhome skidati cijeli album radi jedne stvari a na tom youtubeu ima stvarno puno toga sto me zanima od mjuze inace linija mi je marantz mcr 502 |
najveci bitrate audia koji sam sam uspio dobit iz youtube videa je 112kbps... meni osobno je dovoljno za slusanje...
|
Sami flac materijal od par minuta ima priko 40MB u prosjeku, a 720p na YT slično, pa procjeni kolika je kvaliteta :D
I da može se snimit na CD samo kako će zvučat ;) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |