PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Neki software za obradu filmova... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21709)

J@nos_Herc 09.06.2005. 19:42

Neki software za obradu filmova...

Prebacivao sam s kaseta na komp neke "filmove" i kad sam prebacio jednu kazetu od 180min zauzelo mi je na disku malo vise od 9GB, pa bih htio to malo smanjiti. Prebacivao sam s programom "InterVideo WinDVR 3".
Sad mi trebaju programi za smanjiti taj format (MPEG) u neki malo manji. Treba mi program i "rezanje" filma i za spajanje.
Koji bi bio program ili programi za to najbolji???

ZED 09.06.2005. 19:56

Za kompresiju u avi probaj sa AGK a za rezanje
All video spliter

J@nos_Herc 09.06.2005. 21:05

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
All video spliter
Nemogu naci taj program, ima li tko kakav drugi?

vercetti 09.06.2005. 21:25

VirtualDubMPEG
I za kompresiranje i za rezanje

J@nos_Herc 18.06.2005. 15:44

A s kojim programom da spojim fim koji je npr na 3 dijela? Tj da ga spojim u jedan

vercetti 18.06.2005. 16:03

VirtualDub.
Ali moraju biti .avi
Otvoris prvi dio u VD, zatim file>append avi segment, i otvoris drugi dio i opet isto za treci.
U video i audio opcijama odaberes direct stream copy i zatim na file>save as avi

Jelc 19.06.2005. 00:16

Re: Neki software za obradu filmova...

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by hercvu
Prebacivao sam s kaseta na komp neke "filmove" i kad sam prebacio jednu kazetu od 180min zauzelo mi je na disku malo vise od 9GB, pa bih htio to malo smanjiti. Prebacivao sam s programom "InterVideo WinDVR 3".
Sad mi trebaju programi za smanjiti taj format (MPEG) u neki malo manji. Treba mi program i "rezanje" filma i za spajanje.
Koji bi bio program ili programi za to najbolji???

Evo, slučajno baš u tom softu sa kojim si radio capture postoji opcija koja se vjerovao ili ne zove Transcode:)

J@nos_Herc 21.06.2005. 14:15

Re: Re: Neki software za obradu filmova...

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Evo, slučajno baš u tom softu sa kojim si radio capture postoji opcija koja se vjerovao ili ne zove Transcode:)
Ma, vec sam je prebacio film u AVI file ali me muci kak da spojim dva filma u jedan

J@nos_Herc 21.06.2005. 14:23

Citiraj:

Originally posted by shady
VirtualDub.
Ali moraju biti .avi
Otvoris prvi dio u VD, zatim file>append avi segment, i otvoris drugi dio i opet isto za treci.
U video i audio opcijama odaberes direct stream copy i zatim na file>save as avi

Sve sam radio isto za oba dijela filma ali me ovo muci...(slika)

Jelc 21.06.2005. 15:30

Re: Re: Re: Neki software za obradu filmova...

Citiraj:

Originally posted by hercvu
Ma, vec sam je prebacio film u AVI file ali me muci kak da spojim dva filma u jedan
Pa nisi se morao zezati sa AVI-jem, mogao si ga samo prebaciti u manji format i bok...
Ovisi da li bi gledao na telki ili na kompu.

J@nos_Herc 21.06.2005. 16:47

Re: Re: Re: Re: Neki software za obradu filmova...

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Pa nisi se morao zezati sa AVI-jem, mogao si ga samo prebaciti u manji format i bok...
Ovisi da li bi gledao na telki ili na kompu.

Pa neki su mi na forumu rekli da prebacim u AVI, a i vise mi se svidja AVI.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:33.