![]() |
(riješeno) Bsod prilikom gledanja filmića na youtube-u
Poz svi.
Imam jedan problem.Javlja se jedino prilikom gledanja filmića s youtube-a.U igricama i drugim programima ništa,nego samo youtube. Koristim Firefox,i prilikom gledanja filmića odjednom se komp smrzne,par sekundi stoji sve nepomično i pojavi se BSOD. Već sam jednom reinstalirao windowse zbog toga,stavio najnovije drivere,koristim samo osnovno od programa za internet. Winsi stari tjedan dana.Driveri od grafičke 275,33. Evo error koji se javlja: Citiraj:
|
Po ovome što si citirao, problem je u grafi ili driverima što je čudno ako ti dobro radi s igrama. Ono pto bih ja napravio je da bi maknuo drivere i stavio neke starije ili pustio winse da povuku drivere preko svog updatea (vidjeti ćeš ga lijevo pod Hardware).
Druga solucija je da posudiš drugu grafu od frenda i vidiš da li se i s njom to događa. |
Tnx coconut.
Napravio sam ovo što si prvo rekao,stavio sam drivere 260.99. Prvi put kad sam reinstalirao windowse početkom 5og mjeseca stavio sam 270.61 ,isto mi se događalo to s bsodom,i rekao idem opet prije tjedan dana i stavio najnovije 275.33,ali isto. Sad ću vidjet kako će sa 260.99 koje sam ja mislim imao do 5og mjeseca. Javim što bude. |
Poz i tnx coconut.
Za sada niti jedan Bsod. Nadam se da će i tako dalje. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |