![]() |
Na ovom prvom kompu u potpisu imam instalirane Win 98SE i Win 2000 Pro. Na Windowsima 98SE mi rade sve igre ali stalno blokira i baca plvi ekran, na windowsima 2000 Pro rade samo novije igre.
Da li ce radit sve igre bez rusenja i plavog ekrana na Win ME? Da li postoji neki dodatak za Win 2000 da rade igre sa Win98? Ne igram se puno ali kad igram hocu se igrat u miru. :rambo: WIN 98 |
meni izlazi iz total club managera i na win me i na win xp
igra je piratska,skinuo sam novi crack jel postoji još nešto da igra radi stabilnije I HATE PIRAT GAMES:fuming: :fuming: |
Sa WinME se nikad nezna...
čuo sam da WinME zahtjeva jako puno RAM-a, puno više od WinXP... Postoji "Compatibility mod" za Win2000 sličan onakvom kakav je implementiran u WinXP, al se nemogu sjetit di sam ga skinuo... ak se sjetim javit ću... |
Igranje
Imao sam instalirane i jedne i druge windowse. Što se tiče igranja nisam imao nekih velikih problema (poneki plavi ekran je "normalna pojava" i za Win98SE i za WinME).
|
Citiraj:
O. |
Citiraj:
Evo jednog primjera. Komp 1 i 2 u mrezi Komp 1 win 98SE komp 2 Win98Se Komp 1 i 2 warcraft 3 u mrezi Na kompu 1 se sruse za 30min (sa win 2000 radi 5h) Na kompu 2 warcraft (win 98se radi 5 sati) pauza je bila samo kad smo isli na WC |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:14. |