![]() |
savjet za s939 plocu
dakle trebam dobru plocu za s939
na ploci mi treba PCIx dobra mreza i solidan zvuk kanta je za igranje BTW |
Re: savjet za s939 plocu
Jel' to to zaj***vas?
Citiraj:
|
najbolji izbor bi bila ova ploča:
dfi lan party ut nf4 ultra-d ------> 1180 kn znam da ovo nisi pitao ali evo: ta matična u kombinaciji sa procesorom AMD Athlon64 3200+ (Venice jezgra) ---> cca 1400 kn i grafuljom Sapphire X700pro 256MB cca 1300 kn bi predstavljalo jako dobru zverku za igranje a za neke relativno "normalne novce"...naravno uz gigu rama i neku solidnu zvučnu....da ne prićam da se to da fino overclockat uz neku dobru Corsair memoriju koja više nije skupa kao nekada |
Re: savjet za s939 plocu
Citiraj:
al dobio si vec preporuku...dfi sli-d nf4 ili ultra-d i na kolju si...i slabi proc(3000+) je na njoj jak:beer: |
ma ljudi ja sam jos na socketu a, i tu ostajem jos neko vrijeme, ali sad me davi frendov buraz (balavo razmazeno deriste) da mu sastavim A64 na onom "novom" socketu
a ja sam jos u kamenom dobu :D neda mi se vise petljat po kompu kad nemoram tako da sam malo out of date...... godine me ulovile...... i wow :D hvala na preporuci s ostalim se fino snalazim pa nek si dete igra Drivera 3 :evil-smile: |
Ja imam još od Siječnja ASUS A8N-SLI DELUXE dobra je i stabilna ima mnoštvo opreme ali zvuk koji je 7.1 nije nešto fenomenalno , ja sam ga isključio i stavio Creative 5.1!
|
DFI dagf ?
|
Definitivno DFI!!!
ASUS sucks sucks sucks sucks sucks
Moja DFI LanParty nF4 Ultra-D ide do 450fsb, a maks u biosu je 456!!! To je najviše što sam igdje vidio ili čuo tako da znaš koji ti je najbolji izbor! D F I |
ajd probaj toliko podići FSB s ramom na 400
|
Re: Definitivno DFI!!!
Citiraj:
|
Re: Re: Definitivno DFI!!!
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Definitivno DFI!!!
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |