![]() |
Gigabyte 6600GT TurboForce Moded by strikoo
Evo sličica. Ostale su u zipu.
P.S. Skinuo sam 20 stupnjeva s ovim 'modom'! :D |
E da slike su slikane s mobom T68i (nemam ni digitalca ni fotić za mpx200 pa...) pa i nisu neke kvalitete, ali se vidi...
|
i još koja...
|
Mogao si kupit odmah grafu sa ventom i uštedjeti dva venta i žniranac:D :D :D
|
Ta dva venta su mi višak, a bilo mi dosadno pa sam poceo izmisljat svakakve gluposti pa eto nastalo ova...
|
pa kako ti stane u kućište, meni bi uništilo po ploče! :D :D
|
jesi bar to masno klokao na gpu na 700mhz to bi bilo brutalno?
|
Re: Gigabyte 6600GT TurboForce Moded by strikoo
Citiraj:
Evo šta sam ja jučer proizveo:clap: Imam u planu na ovaj nosač staviti 4fana, 2 da pusu na gorni pasivac i 2 za donji. Koso pod 45 stupnjeva |
Sa ovi modom sam dobio 10-ak stupnjeva. Samo moram ih krnuti jos da dobijem tvoj clock, a neču se smiriti dok ju nedignem na 600/1200
|
Re: Re: Gigabyte 6600GT TurboForce Moded by strikoo
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Gigabyte 6600GT TurboForce Moded by strikoo
Citiraj:
Konto sam i ja kako ih pričvrstiti ali teško da ima druge solucije. Vidio sam da grafa ima par rupica na sebi na stražnjem dijelu. Možda bi se dalo na njih pričvrstiri neki nosač za fanove. Danas sam htio napraviti ovo svoje sa 4 fana, ali u cijelom jebenom gradu nemogu naci 3 prozirna. |
Kaj nisi probal to nekim žičicama učvrstit?
|
Ma ovo je stvarno najjednostavnije. Imao sam one plastike (iznutra žica) sa kojima su najčešće kablovi zategnuti da se ne odmotaju, ali se nije dalo dovoljni jako pritegnuti, a ovo je napravilo svoje. Bar donekle :p
|
1 privitaka
Strikoo luda izgleda.
Ovako ja hladim grafu. |
Kian imamo donekle isti sistem:clap:
|
:D home-made hlađenje:D:D ako dobro hladi,niš mu ne fali:cool:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |