PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   galaxy ace -brick problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216548)

dokly1982 19.06.2011. 17:15

galaxy ace -brick problem

eto sinoc se iso malo igrat da stavim gingera, zeznuo stvar stavio krivi rom i sad je mob mrtav.. pokuso ga stavit u download mode (powr but+vol down +home) odin ga detektira ali nemogu izvrsit flash do kraja.. sto mi je ciniti ?dali je tel permanentno brickan? kolko kosta flashanje (POPRAVAK) u servisu?dali je netko imao slicno iskustvo?mob je na tele 2 - da probam odnest tel u tele 2 centar i napravim se lud?mob je 2 tj star.. hvala!

hammer_of_thor 19.06.2011. 17:26

Dali imaš recovery na njemu?
Ako se mobitel pali odnosno bar "budi" onda nije brickan.

I ne kužim kak netko uopće može uspjeti krenuti sa stavljanjem krivog ROMa?

dokly1982 19.06.2011. 17:31

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1927568)
Dali imaš recovery na njemu?
Ako se mobitel pali odnosno bar "budi" onda nije brickan.

I ne kužim kak netko uopće može uspjeti krenuti sa stavljanjem krivog ROMa?

mob se uopce nepali.. odin ga detektira kad idem napravit novi flash ali stane u pol postupka..

spawn 19.06.2011. 17:37

Citiraj:

Autor dokly1982 (Post 1927569)
mob se uopce nepali.. odin ga detektira kad idem napravit novi flash ali stane u pol postupka..

Gdje se zaustavi? pise ti nekakav error kad stane.

huzo 19.06.2011. 17:39

flashas one package ili imas odvojene tarove? na kojem dijelu ti stane? imas ono 1/7 npr na kojem dijelu ti stane?

probaj flashat ne sa one package nego probaj izvadit sve md5 fileove i onda jednog po jednog flashaj,znaci boot,radio,modem i pda..efs ne diraj!!!!

dokly1982 19.06.2011. 17:41

Citiraj:

Autor huzo (Post 1927574)
flashas one package ili imas odvojene tarove? na kojem dijelu ti stane? imas ono 1/7 npr na kojem dijelu ti stane?

probaj flashat ne sa one package nego probaj izvadit sve md5 fileove i onda jednog po jednog flashaj,znaci boot,radio,modem i pda..efs ne diraj!!!!

flasham sa file-ovima-- stane mislim na "connecting" ili nesto slicno.. ako se nevaram br 6... (mislis bas 1 po 1 ili da ih sve odma stavim u tablicu ?)efs nediram edit-pardon evo probo ponovo-stane na 1 setup connection ...

huzo 19.06.2011. 18:07

na prvom ti stane?znaci ni ne pocne nista jer nema konekcije?drivere si instalirao?imas kies instaliran?bez njega ti nece raditi!probaj ponovo u drugi usb stavit i tamoinstalirati prvo drivere....jesi dobio u paketu i onaj file uz odin,onaj .ops file?

dokly1982 19.06.2011. 18:12

Citiraj:

Autor huzo (Post 1927583)
na prvom ti stane?znaci ni ne pocne nista jer nema konekcije?drivere si instalirao?imas kies instaliran?bez njega ti nece raditi!probaj ponovo u drugi usb stavit i tamoinstalirati prvo drivere....jesi dobio u paketu i onaj file uz odin,onaj .ops file?

da imam sve-- cak kad ga ustekam u usb javi da je sve drivere instalirao... kies se nemoze spojiti uopce ali odin ga detektira.. postam prnt screen samo malo..

http://www.pohrani.com/t/1c/py/2QAF6JVb/sss.jpg

huzo 19.06.2011. 18:16

da nemoze ga kies ,to je normalno,kies sam pitao zbog drivera...aj cekam print screen

cekaj tebi stane na setup connection i stoji tako?? zanimljivo..mislim to je normalno da malo stane,ali mora krenut kroz 5-6 sekundi dalje...bateriju si izvadio i vratio nazad i probao opet? velim probaj drugi usb port...

startas odin sa run as administrator? to obavezno!
probaj jedno po jedno flashat ! znaci prvo samo boot,pa modem,pa csc ,pa pda....u principu boot se ni netreba flashat,samo pda je bitan,a csc i modem ovisi ,ali flashaj ih,znaci boot nije potreban

dokly1982 19.06.2011. 18:25

Citiraj:

Autor huzo (Post 1927590)
da nemoze ga kies ,to je normalno,kies sam pitao zbog drivera...aj cekam print screen

cekaj tebi stane na setup connection i stoji tako?? zanimljivo..mislim to je normalno da malo stane,ali mora krenut kroz 5-6 sekundi dalje...bateriju si izvadio i vratio nazad i probao opet? velim probaj drugi usb port...

http://www.pohrani.com/t/0/41/3rfe6MRv/c007.jpg
eto ovo javi kad ga spojim na usb.. bat probo vadit i stavljat natrag.. mem karticu i sim sam izvadio isto..

huzo 19.06.2011. 18:28

vidim da ti je kies upaljen,njega ugasi!on ti zdere prioritet veze!instaliran je dobro jer ti ga odin vidi! znaci desni klik na odin i run as administrator! i probaj cekat malo neko vrijeme da ovo sto pise setup connection

dokly1982 19.06.2011. 20:11

Citiraj:

Autor huzo (Post 1927593)
vidim da ti je kies upaljen,njega ugasi!on ti zdere prioritet veze!instaliran je dobro jer ti ga odin vidi! znaci desni klik na odin i run as administrator! i probaj cekat malo neko vrijeme da ovo sto pise setup connection

nisam nista uspio.. svaki put stane na setup connection..

spawn 19.06.2011. 20:44

Citiraj:

Autor dokly1982 (Post 1927621)
nisam nista uspio.. svaki put stane na setup connection..

Probaj skinuti druge drivere s neta. Onda odes u device setting pa updejtas drivere. Mozda je to. Jel ti dolazi DOWNLOAD MODE kad stisnes 3 gumbica?

dokly1982 20.06.2011. 17:54

ne nazalost.. eto nakon 2 dana mucenja mobitel vratio u tele 2 i oni ga poslali na servis (napravio se lud) .. hvala vam svima na pomoci svejedno!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56.