![]() |
leadte 6600gt overclocking?
Dali ima netko ko je clockao leadtek a6600gt.Zanima me koliko ju ju uspio dignuti i s kojim alatom.Može i procedura.
|
koristi omega drivere,ili coolbits(posto si pocetnik nesto sto testira)i dizes frekvenciju malo po malo:beer:
to je uglavnom to...inace grafa bi se trebalo dobro klokat |
skini rivatuner. imaš ga na www.guru3d.com . S njime ti je puno bolje oc-at jer ne testira nove postavke tak dugo ko kad se kloka preko drivera. Malo se pozabavi s njime jer ima stvarno pregršt opcija.
|
Sad radi na 1018/500 ali temp joj prelazi 60°c.Nakon nekog testa ili igrice.Brzo se ohladi nakon toga ali neznam koliko bi nastavila rasti da ne prestanem igrati.Vratio sam ne default ali isto.Na kojoj temp bi se trebao početi brinuti?
|
oko 100. :D
ne brini se to je malo povišeno ali ok. jesi promjenio pastu ispod coolera, zna snizit par stupnjeva? i stavi noviji driver ala 71.89 ili neku betu s većom oznakom. |
Nisam karticu uopće dirao.Nisam je planirao dignuti ful zato sam pustio njezin vent i sve kako je.Stavi sam dr 71.89 ma možda bih trebao malo bolje prozračiti kučište sad su toplija vremena.Ma glavno da se brzo ohladi nakon par sek već je ispod 50°.Ventilator je stalno ON,neznam ni dali ima opciju da se iskljući.
|
ma kaki rivatuneri coolbitsi stajaznam, nhancer je najjaci tweaker za nvidiu i tocka.
|
Šta je s onim auto clock preko nv properties pomoću coolbitsa.Stavio sam karticu na default i auto malo daje 538/900 malo 300/900 neki put je i 500/900.To se ona sama namješta.Ali tako isto šteka na testovima neki put vrti ok neki put počinju one fleke na markovima.Prebacim na manual pa je sve ok.Na čemu ju je najbolje držati.Koliko je dobar taj auto clock?
|
ma zajebi ga. jesu to omega ili samo coolbits? jer i omega ga koristi, samo što ona radi još neke modifikacije pa imaš kasnije svakakvih sranja.
stavi na manual i probaj koji je max grafe i drži je na toliko ili par MHz niže. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |