![]() |
Prekid filma!
Ovako ljudi imam problem...pokušat ću ga što jednostavnije objasnit...naime kada ˝ripani˝ dvd film (bilo koji format..od divx-a do x264...do bluraya) prebacim na usb i pokušam reproducirat na mediaplayeru...sve bude idealno do nekih 20-tak minuta filma...i onda jednostavno počne trzat slika i na kraju se izgasi skroz!
npr. to mi se dešavalo s Game of Thrones...prvo čak na nasnimljenom DVD-u...kada sam probao play-at na dvd playeru...blokiralo bi mi na točno istom djelu filma na kojem kada bih probao preko media playera! na kompu preko bs playera reprodukcija ide normalo! jel mozda netko zna rješenje ili bar malu pomoć! hvala unaprijed! |
Zaboravio si najbitnije - koji media player imaš, njegov firmware,...?
|
imam delta HDD media player 306 est!
ali ne mislim da je do njega....mislim...ista stvar mi se događa i kad snimim film na dvd...i reproduciram preko dvd playera! jel moguće da mi se događa neka greška tijekom prijenosa na usb stick ili dvd ?? firmware updatean prije par dana...ali i s starim mi se isto događalo!? |
vrlo jasno - feler kod ripanja. Zapis je nečitak nakon te 20te minute. ponovi radnju za taj film pa vidi onda.
|
pokušao već deset puta s deset istih i različitih filmova!ali nikakvve koristi...na kompu reprodukcija ide ko na maslu...ali čim dođe na stick ili dvd....odma prekid?!
|
malo si nejasan:
jel ta greška kad ide play sa media playera?? i kad ide sa DVD diska?? i sa USBa - na što je USB priključen - DVD ili media player??? |
ovako uzmem isti film...snimim na DVD i na nekih 20 min film bloka...isti taj film stavim na USB stick i upalim preko media playera i opet na 20 minuta bloka...probam s drugim filmom ...ista stvar...uvbjek bloka na nekih 15-20 min,
a na kompu ih uredno bsplayer reproducira! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |