PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Povrat "nepopijene" cuge u ducan? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216156)

reboot 10.06.2011. 01:05

Povrat "nepopijene" cuge u ducan?

Sjecam se kako sam vidio na jednom letku od veceg trgovackog centra da imaju foru ukoliko kupis npr 3 gajbe pive, a popijes samo dvije, da ovu neotvorenu mozes vratiti i dobijes povrat novca.

Sad sam pregledao sranice lidla i interspara, jer mi se cinilo da sam to vidio kod njih, al ne mogu naci nikakve podatke o tome.

Zna li netko za ducan koji ima takvu politiku?

Zmaj000 10.06.2011. 01:21

Citiraj:

Autor reboot (Post 1922808)
Sjecam se kako sam vidio na jednom letku od veceg trgovackog centra da imaju foru ukoliko kupis npr 3 gajbe pive, a popijes samo dvije, da ovu neotvorenu mozes vratiti i dobijes povrat novca.

Sad sam pregledao sranice lidla i interspara, jer mi se cinilo da sam to vidio kod njih, al ne mogu naci nikakve podatke o tome.

Zna li netko za ducan koji ima takvu politiku?

Zar nemozes u nekoj obliznjoj trgovini kupiti pice pa sto popijes platis ovo ostalo vratis. Bar kod nas u brodu to tako funkcionira ...nisam nikad probao u trgovackom cetru vec u lokalnoj trgovini ili trgovini koja je bazirana samo na pice, jbg neznam se sad izraziti :)) Odes u trgovinu ostavis podatke platis 30% od ukupne cifre i to je to :)))

reboot 10.06.2011. 02:00

Nazalost nemam niti jedan bas tak lokalni ducan u kvartu. Sve je to sad konzum :-\

Edit: nasao sam da Vrutak omogucuje povratak cuge.
Ak netko zna jos koji ducan, neka slobodno javi ;)

IcyTexx 10.06.2011. 02:34

Citiraj:

Autor reboot (Post 1922820)
Nazalost nemam niti jedan bas tak lokalni ducan u kvartu. Sve je to sad konzum :-\

Edit: nasao sam da Vrutak omogucuje povratak cuge.
Ak netko zna jos koji ducan, neka slobodno javi ;)

Da, bas htio rec. Vrutak provjereno vraća pare!

Pupo 10.06.2011. 08:29

Kod nas se isto može u Požegi, mislim da daju i u KTC-u samo se mora platiti sve pa onda koliko vratiš, toliko dobiješ para nazad.
A kod lokalnog distributera pića sve ovisi o dogovoru i koliko si dobar s prodavačem ali svi se uspiju dogovorit :)

prileee 10.06.2011. 10:12

bar je ikad bia problem nakon 2 gajbe popit jos jednu s ekipicon :)

Brko 10.06.2011. 12:54

ja kad sam se ženio, kupio sam cugu na revers u dogovoru da što ne popijem da vratim. i tako je i bilo. vratio sam 4 gajbe pive, hrpu sokova i voda. (Vino i žestica su planuli :) )mislim da bi trebao reći to unaprijed, a ne kupiti i onda doć natrag i reć "nisam sve popil, ja bi pare natrag" :D

reboot 12.06.2011. 10:07

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1923057)
ja kad sam se ženio, kupio sam cugu na revers u dogovoru da što ne popijem da vratim. i tako je i bilo. vratio sam 4 gajbe pive, hrpu sokova i voda. (Vino i žestica su planuli :) )mislim da bi trebao reći to unaprijed, a ne kupiti i onda doć natrag i reć "nisam sve popil, ja bi pare natrag" :D

haha, to bi sigurno naglasio prije kupnje. :no2drug:

Limeni 12.06.2011. 11:23

Slabi ste, mi obično idemo po još!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07.