![]() |
ARMA 3
|
Totototototo :D
Ovome se veselim :) Igrao i jedinicu i dvojku i Operation Arrowhead, inače u OA mi je snipanje bolesno bilo :D |
|
jedva čekam da izađe....pa da se riješim ovih respawn arkadica s malim mapicama...
|
Ovo prerealno izgleda, i grafika i fizika su zbilja na nivou. Nisam ovaj serijal jos probao, al kad ovo izadje sigurno hocu. Bas me zanima kakav stroj treba za ovo.
|
http://www.arma3.com/buy?#alpha_basic
Alpha kreče 5.3 za preorder kupce, koji će dobiti po 3 alpha invitea. Invite alpha kreče 15.3. Jedva čekam, kupujem čim krene live, za kikiriki od 25 € kupci dobivaju pristup scenario editoru, scenario multiplayeru i moddingu, kasnije beti te naravno full igri kad izađe. Betu najavljuju za Q2 ove godine, a full igra bi trebala izači krajem godine. |
Citiraj:
|
Re: ARMA 3
Malo sam to pogledao i mislim da je tu krivo shvaceno nesto. Ovo sto je hammer naveo za 25€ se dobije samo pristup alfi bez multiplayera. Za alfu i betu s multiplayerom s 3 pozivnice i samu igru treba uzeti digi deluxe za 40€
|
Citiraj:
|
Veseli me minimum i max. konfiguracija za pokrenut igru.
|
Citiraj:
Da malo mi nevjerovatno zvuci da se preporučuje gtx560 za onakvu grafiku. |
|
Ne mogu vjerovati da igra izgleda tako ingame.
Ovo je nešto predivno. Jedva čekam 5.3 da konačno zaigram alphu! |
|
Nadam se i da će kasnije biti više oružja jer je ovo malo za sada...
|
Citiraj:
|
inace, imate fini asortiman in game screen shotova na sluzbenoj stranici arme, pa pogledajte tko nije. Link je ispod.
http://www.arma3.com/media/images |
btw, Alpha će se igrati na otoku Stratisu doke će full igra (a možda i beta) već imati i onaj veći otok - Altis.
A evo odnosa veličina Cherna iz ARME2 (bez mora) i Altisa iz ARME3. Inače mislim da je odabir otoka kao mape odličan iz više razloga (jedan od razloga je sigurno podvodno rokanje u armi3); posebno veseli što više nećeš moći naići na onaj neugledni kraj mape, kao na Chernu. BTW, ovdje sam našao tri ingame screenshota kojih nema na službenoj stranici a jedan pokazuje naselje.... evo malo shotova iz closed alphe: |
preskačem. Dosadno , prevelike mape..
|
Citiraj:
|
zasto se uopce obazires ? sta ima arma traziti kraj cod...mislim ono :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Jel može neki argument zašto bi to bilo dosadno? Ne znam da li trollaš, ili znaš nešto o igri što ostatak ekipe ne zna? Postova imaš dovoljno za tržnicu, pa to ne može biti razlog... |
Ovisni fan o CoDu. Sto drugo ocekujes? :D Samo pusti, ionak svi ovdje u ovom podforumu znaju kakav je.
|
|
Citiraj:
dok se čeka...ko nije vidio..relativno friški video ... weapons and gear overview... ja sam na poslu do 17h...ali nema veze..kupujem pa doma skidam kad dođem...hehe |
Dslyecxi's Arma 3 Movement & Shooting Tutorial
Odlično su riješili pozicioniranje/stav :goood: |
Predobro izgleda! :care: Još samo par minuta. |
Ubo sam ju. Sad samo da dođem doma i skinem. Bistudio store mi se par puta krešao kod checkouta (i općenito se teško bilo ulogirat) ali zanimljivo je da se nakon logina na store, cijena (kod odabira dolara kao valute plaćanja) promijenila iz 33 i nešto na 24,8 dolara. Tako da me igra koštala oko 150 kn.
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |