![]() |
Trackmania 2: Canyon
http://www.videogamesblogger.com/wp-...logo-small.jpg
trackmania je oduvijek bila zabavna, a ovo izgleda fantastično |
Prvo - Pegi 3 (to se rijetko viđa :D)
Ali izgleda dobro i zanimljivo :) nadam se da će biti zarazno kao i jedinica, tamo se nisi mogo odlijepiti :D |
I dan danas bih igrao ESWC da igra radi na win7. Velika steta az tako dobru igru.
|
Igra tko? Vidim da se da downloadat sa službene stranice. Vrijedno 20€?
Bi mogao voziti high 1680 na X4 955, 4GB i 4850? |
Mislim da ne bi trebao imati problema, TM serijal je poznat po optimiziranosti tako da vjerujem da je ista stvar i sa TM2 :)
Inače, također jedva čekam TM2 dok sleti na moj komp :D Igrao sam Trackmaniu Original još iz 2005 tako da sam već dosta dugo u TM vodama :) pa tako vjerujem da će TM2 također biti dobar. |
Odlicno
:chears: Evo samo da vam javim da je igra odlicna i radi savrseno!
Ali ovo vam je samo 1 enviroment bit ce ih jos isto ko na unitedu, i canyon je u HD, ali ima opcija i za low definicion tako da nemate problema nije prezahtjevna! Ja sam inace vec godinama igrac trackmanie imam i svoj tim i sad smo otvorili prvi canyon server u HR! Kupi i uzivaj! :goood: |
Zagrijao sam se za ovaj nastavak jos dok su bile najave.
Kaj mislite da li ce se cijena povecati na datum izlaska ili ce ostati ista? |
http://www.youtube.com/watch?v=ICCZ_bMnGYc
Meni ovo izgleda presavrseno, nemogu docekat ;D |
Nece se cijena mjenjat koliko ja znam!
|
Citiraj:
|
Nestvarno dobro :D Svaka mu cast...
|
čiter ružni. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupljeno, upravo se skida instalacija.
Oh boy, oh boy, oh boy! :D |
Nisam baš oduševljen, nekako su mi auti tromi naspram Nationsa, sve je ko da sporije i cesta šira. Isto se ne mogu naviknuti na driftanje. U Nationsu čim si izgubio grip, odmah si gubio i vrijeme, dok je ovdje poželjno driftati kroz zavoje koje ne mozes proći punim gasom.
Do sada sam odvozio 5 rundi, nadam se da će mi s vremenom biti bolja. |
Usporedbe s Nations su glupe i bez ikakve osnove jer ovo nije Nations 2 nego TM2. Igru imam od 1. dana kad je bilo moguće napraviti preorder i jednostavno sam preoduševljen :goood:
|
Zašto bi bile glupe, pa i stadium je bio dion TM-e, što ne? Nisam ju imao cijelu pa ne znam, ali imslim da je tako.
Evo koje pitanje - ima li ovdje Nadeo record medalja, pretpostavljam da se vise ne zovu Nadeo ali shvacas na sto mislim. Ima li gdje lista potrebnih vremena za njih? Kako najefikasnije izaci iz drifta, samo pustiti "volan"? |
Pa zato jer se vodi velika rasprava na ManiaPlanet forumu budući da se određeni broj igrača buni zašto ovo nije Stadium 2 a to nema nikakvog smisla jer ovo je potpuno nova igra. TMN ostaje ovakva kakva je i njezin smisao je igranje na velikim turnirima što je i ideja Forever upgradea.
Author (Nadeo) medalje su naravno i ovdje prisutne a vrijeme potrebno za njih i detalje određene staze možeš vidjeti klikom na MP ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Što se drifta tiče, volan i nije baš preporučljiv kako u ovoj, tako i u ostalim TM igrama jer jednostavno ne omogućuje dovoljno brze reakcije iako naravno ima i dobrih vozača na volanu ali oni su u velikoj manjini. Preporučio bih ti da igraš s gamepadom koji ima laganu prednost nad tipkovnicom ali ne takvu kakvu je imao u Unitedu te se lagano može i s tipkovnicom vozit vrhunska vremena. Izlaženje iz drifta radi otprilike tako kako si rekao da, pustit da se zadnji kraj sam izravna al to sve dođe vremenom samo treba igrati :) |
Citiraj:
Samo moje mišljenje :) |
Review ovdje... Meni je ok review..:dobar:
|
Citiraj:
Vozim na tipkovnicu, imam i gamepad ali nikada nisam volio voziti na njega, na tipkovnici sam brži jer brže mogu pritiskati tipke. Kočnicu sam si prebacio na lijevu ruku gdje mi je: q- restart w- truba e- kočnica Tako mi je ostalo još od Nationsa |
TM ponovo dokazuje da joj nema ravne u ovom žanru :)
Još kad u budućnosti stignu novi enviromenti, ovo će bit igra koja će se igrat godinama :beer: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To ti je PF staza, sav skill je u graditelju staze, ne u vozaču :) |
pa ono, kuda tocno treba ic.. ne znam.. jer gledajuci ovo, ovo je...nemoguce.. proc. ono.. odlicna staza i tako to, ali brate, ovo mi djeluje mission impassible :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hehe nema tu ničeg neobičnog,stvar je u tome da je ovo posebna PF (Press Forward) staza u kojoj nije cilj vožnja nego samo se stisne gas(forward) a staza je tako napravljena upravo zbog atraktivnosti i fenomenalnog doživljaja :) |
Just WoW 2 :amen:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:25. |