![]() |
Mish
Kupio bih novog stakora pa ako netko ima neki prijedlog. Zapeo mi za oko Logitech MX 518. Eh da i zelim zicani.
|
Logitech MX518...
Ja imam 500, ali pretpostavljam da 518 moze biti samo bolji... a to je onda jako dobro... |
Citiraj:
|
I meni se cini al' nije neka razlika u cijeni. Nego kako se ponasa mx510? Jel' prebrz? Il' bas kako treba?
Citiraj:
|
lacy pa namjestis brzinu
ja bi na tvom mjestu uzeo 518.... |
Imao sam mis kojem nisam nikako mogao nastimati brzinu u windowsima il' je prebrz il' prespor. 518 moze u letu mjenjati rezlociju al' opet je glupo kupiti 518 i drzati ga na 800dpi ili nize.
Citiraj:
|
Imam m510 i ono : goood :
Preporuka. Inače mx518 je još bolji. |
imam oba, mx518 je nešto sitno bolji i ima malo više opcija za namještanje.
|
Ja imam 518 i fakat je odličan..i lijep!:D
|
heto, ja evo nebi 518..nego neki nize broj:)
jer im mozesh dignut hz na 500 |
Nema Logitech 64bitnih drivera:(
Citiraj:
|
A ti si vec na 64bitnim windowsima...?
Sigurno ce Logitech uskoro napravit 64bitne drivere... |
Pa jos od bete, bilo je sranja, ali sad rade. Igra se FC 64bit edition:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OT: I kako ti se cini FC u 64 bita?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da doista, samo sam htio provjeriti da mi se ne prividja:) Presao sam 32bitnu, i sad idem opet. Cini mi se da ima vise zivota, ptica i sl.
Dual boot naravno. Citiraj:
|
Imaš negdje na AMD gameru šotove gdje se fino vidi usporedba...kao da se radi o različitim igrama, ili hardveru:D
|
A kod mene se jos uvijek po ekranu vucu misevi jeftine proizvodnje,bas bi si mogao kupiti nesto bolje.Sada se vuce neki sta sam dobio na poklon ali je bio nekih 100tinjak kuna,AZONA plavi,neki mali.
Koliko kosta onako recimo malo bolji mis,ovaj logitech o kojem pricate? |
Vidio sam to, i kad sam vidio, odmah register and download:)
giga: Pa to sam i ja kontao da si kupim jednom posteni mis, ovaj kazu da je eto odlican al' cijena mu je 382KN. Citiraj:
|
Da bas sam sada gledao cijenik.Samo je men strah jer sam neki dan bas razbio jedan.Onaj genius obican sa kotacicem,ali kada me uhvati ludilo ne pitam koliko kosta zato cu jos cekati da se opametim,a to je vjerojatno nikad.
Nego ima li tko volje pa mi malo objasniti sta dobivas s tim skupljim mousom osim koje tipke vise. I cemu te sve tipke sluze. Jer meni je ovaj sasvim ok za gurati strelicu po ekranu...Gledam u cijeniku ali tamo cijeli rec pokraj logitech 1000 modela. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:22. |