![]() |
i3 ili i5
evo, nakon poduze potrage na google-u, nisam uspio pronaci valjani odg. Koji procesor odabrati za moj lap, i3 ili i5, razlika je oko 400 kn u www.adm.hr
jedino sam uspio naci da ima turbo boost i da je nesto jaci, da li vrijedi tih 400 tinjak kuna dat vise za i5 umjeesto i3 ??? |
Namjena laptopa? Koji i3 i koji i5?
|
isti lap samo sa i3 na i5 upgrade, DELL 5110 sa Core i3-2310M, ili Core i5-2410M
ovaj sam core i5 ima i 140 giga manje harda. Ista grafa i sve ostalo isto ... samo je manja razlika u cijeni. u ADM-u. kaj jos, pa da, lap za gaming, video formating, picture rendering i tak to, 3D modeling. |
Iskreno, za takvu namjenu ne bi ni jedan od navedenih uzeo.
Ali glasam za i5. Trebat će ti procesorske snage. Uostalom, lakše je prominiti harddisk nego procesor u laptopu. |
a koji bi ti uzeo u ovom cjenovnom rangu ?
|
Za tu namjenu i5 svakako, bar procesorske snage neće falit. Ako je grafa GeForce GT 525M onda se nešto možeš i zaigrat na tome, ali ne očekuj čuda.
|
ok doso mi je i3 i dns sam mislio promijenit narodzbu, sad cu ga ja fino formatirat, zapakirat i temeljem članka 45. Zakona o zaštiti potrošača fino ga vratit i zamijenit za i5.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |