PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Pisači i skeneri (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Molim preporuku (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=215744)

vip-terminator 01.06.2011. 16:01

Molim preporuku

Molim preporuku za Multifunkcionalni LASERSKI printer (printer/scanner/copier/fax)
Može čak da bude samo crno bijeli printer. I naravno da toneri su sto jeftiniji

tnx

Adriatix 01.06.2011. 18:53

Citiraj:

Autor vip-terminator (Post 1917686)
Molim preporuku za Multifunkcionalni LASERSKI printer (printer/scanner/copier/fax)
Može čak da bude samo crno bijeli printer. I naravno da toneri su sto jeftiniji

tnx

Ukoliko tražiš jeftine tonere onda u ozir doaze jedino stari modeli za koje proizvođać više nema interesa. Kod novih modela ili je kapacitet tonera mizeran ili proizvođač traži neku vrstu registracije da bi ON line ažurirao Firmwer a time zaboravi zamjenske tonere.

Kako?
Jednostavo pređeš sa XP na Win 7. Treba ti novi dariver. A uz draiver dobiješ parazite koji ne možeš više skinuti. Najnoviju verziju Firmvera. Naravno sve za tvoje dobro.

rupert 03.06.2011. 14:39

Mi u firmi imamo HP CM 1415 i super je.
Brzo skenira, brzo printa, salje i prima fax, spaja se na mrežu, ima i wireless, ali ga ne koristimo. Ima automatsko uvlačenje papira kod kopiranja.
Upravljanje se vrši preko touch screena. Postavke za fax i mrežu nisu komplicirane.
Toneri su svaki za sebe, sa prvim crnim smo isprintali cca 800 str. Novi kosta 500 kn, a po deklaraciji printa 2000 str.
Cijena uređaja je bila oko 3000 kn mislim.
Jedino sto malo smeta je sto se svako malo sam od sebe čisti i kalibrira pa stvara buku.
Uglavnom, mi smo zadovoljni odnosom cijena/kvaliteta, iako vjerovatno postoji jeftiniji uređaj istih karakteristika.

Adriatix 03.06.2011. 15:41

Citiraj:

Autor rupert (Post 1918913)
Mi u firmi imamo HP CM 1415 i super je.
Brzo skenira, brzo printa, salje i prima fax, spaja se na mrežu, ima i wireless, ali ga ne koristimo. Ima automatsko uvlačenje papira kod kopiranja.
Upravljanje se vrši preko touch screena. Postavke za fax i mrežu nisu komplicirane.
Toneri su svaki za sebe, sa prvim crnim smo isprintali cca 800 str. Novi kosta 500 kn, a po deklaraciji printa 2000 str.
Cijena uređaja je bila oko 3000 kn mislim.
Jedino sto malo smeta je sto se svako malo sam od sebe čisti i kalibrira pa stvara buku.
Uglavnom, mi smo zadovoljni odnosom cijena/kvaliteta, iako vjerovatno postoji jeftiniji uređaj istih karakteristika.

nemoj se ljutiti ali učeiteljica iz hrvatskog jezika što radi u HP hrvatska za ovaj satavak će ti sigurno reći : vrlodobar. Samo tako nastavi.

Psycho 04.06.2011. 15:38

pogledaj malo od samsunga da li ti koji odgovara. za sada su mi jedino dolazili na servis kad bi ljudima u uredima padale spajalice i gluposti u printer pa bi zablokirao uvlačenje papira.
a HP-ovi za uredsku upotrebu su najbolji printeri samo su skupi za kupiti i servisirati, tako da opravdavaju svoju cijenu jedino u većim uredima. uredi sa tajnicom i štemer direktorom se mogu zadovoljiti i sa printerima po parsto kuna i kukati kako moraju kupovati printer svaku godinu.

Pomo 04.06.2011. 17:42

Lexmark X264dn za 2000kn.
Naravno nisi naveo kojom lovom raspolažeš.

spep 05.06.2011. 16:30

Printer BROTHER MFC-7320 Laser Multi-Function Centre sa fax jedinicom -- 1.666.kn
Mislim da je ovo povoljna kupnja.
Toneri su od 220kn

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18.