![]() |
Molim preporuku
Molim preporuku za Multifunkcionalni LASERSKI printer (printer/scanner/copier/fax)
Može čak da bude samo crno bijeli printer. I naravno da toneri su sto jeftiniji tnx |
Citiraj:
Kako? Jednostavo pređeš sa XP na Win 7. Treba ti novi dariver. A uz draiver dobiješ parazite koji ne možeš više skinuti. Najnoviju verziju Firmvera. Naravno sve za tvoje dobro. |
Mi u firmi imamo HP CM 1415 i super je.
Brzo skenira, brzo printa, salje i prima fax, spaja se na mrežu, ima i wireless, ali ga ne koristimo. Ima automatsko uvlačenje papira kod kopiranja. Upravljanje se vrši preko touch screena. Postavke za fax i mrežu nisu komplicirane. Toneri su svaki za sebe, sa prvim crnim smo isprintali cca 800 str. Novi kosta 500 kn, a po deklaraciji printa 2000 str. Cijena uređaja je bila oko 3000 kn mislim. Jedino sto malo smeta je sto se svako malo sam od sebe čisti i kalibrira pa stvara buku. Uglavnom, mi smo zadovoljni odnosom cijena/kvaliteta, iako vjerovatno postoji jeftiniji uređaj istih karakteristika. |
Citiraj:
|
pogledaj malo od samsunga da li ti koji odgovara. za sada su mi jedino dolazili na servis kad bi ljudima u uredima padale spajalice i gluposti u printer pa bi zablokirao uvlačenje papira.
a HP-ovi za uredsku upotrebu su najbolji printeri samo su skupi za kupiti i servisirati, tako da opravdavaju svoju cijenu jedino u većim uredima. uredi sa tajnicom i štemer direktorom se mogu zadovoljiti i sa printerima po parsto kuna i kukati kako moraju kupovati printer svaku godinu. |
Lexmark X264dn za 2000kn.
Naravno nisi naveo kojom lovom raspolažeš. |
Printer BROTHER MFC-7320 Laser Multi-Function Centre sa fax jedinicom -- 1.666.kn
Mislim da je ovo povoljna kupnja. Toneri su od 220kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |